renegadeαντε και λιγο Νταντας με την φανελα μιας εκ των κορυφαιων ομαδων του πλανητη.
μονο μην κανεις export την ενοτητα defensive duels

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 3 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 3 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 17 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 17 ώρ.

renegadeαντε και λιγο Νταντας με την φανελα μιας εκ των κορυφαιων ομαδων του πλανητη.

renegadeκαλα...ας μην περιμενουμε οτι θα αλλαξει και πολυ το αγωνιστικό μα στιλ. Αργο ποδοσφαιρο με πολλες πασες και ελεγχο του ρυθμου θα παιζουμε παλι. Οποιος περιμενει κατι σε πιο ντιρεκτ και αμεσο θα απογοητευτει
joshuaΑ αληθευει οτι οι Σκωτσεζοι εκαναν προσφορα για την παικτουρα μας μπροστα στα 1.8,φανταζομαι πως το οχι μας,ηταν απλα κινηση τακτικης,οσο και αν μας στενοχωρει η πιθανοτητα να τον χασουμε.What?
Mitsospaoki4Δεν μπορείς να υπολογίζεις τον αρχηγό για πάνω από 15 ματςΓιατί ρε Δημήτρη είναι μόνο για 15 ματς;
Θα πρέπει να δώσουν και ματς στον Τσαούση, διαφορετικά να φέρουν έναν ακόμα παίχτη
Μου κάνει εντύπωση πάντως που ο Μποτο στην συνέντευξη ενώ ανέφερε τον κλεισμένο Σοάρες , είπε ότι θέλουμε μεταγραφή (κ άλλη) στο αριστερό άκρο
Ριαν_ΚαπαγιαννιδηςΜια τριάδα με Νταντας, Σοάρες, Τσιγγάρα και Κουαλιατα με Ζιφκοβιτς ή Ναράι στα άκρα νομίζω ότι θα είναι τόσο υψηλού επιπέδου, που θα χαιρόμαστε να βλέπουμε μπάλα. Εμένα με ζώνουν τα φίδια ότι δυστυχώς θα βλέπουμε πάλι Κουρτιτς Αουγκούστο όμως, και θα είναι κρίμα.
sourmenetesΚαλα κατσε να επανελθει πρωτα απο τον τραυματισμο του, να κανει προετοιμασια, και βλεπουμε σε τι κατασταση θα ειναι ο αρχηγος του χρονου...Mitsospaoki4Δεν μπορείς να υπολογίζεις τον αρχηγό για πάνω από 15 ματςΓιατί ρε Δημήτρη είναι μόνο για 15 ματς;
Θα πρέπει να δώσουν και ματς στον Τσαούση, διαφορετικά να φέρουν έναν ακόμα παίχτη
Μου κάνει εντύπωση πάντως που ο Μποτο στην συνέντευξη ενώ ανέφερε τον κλεισμένο Σοάρες , είπε ότι θέλουμε μεταγραφή (κ άλλη) στο αριστερό άκρο
Ναι σίγουρα δε θα του δώσεις 40 ματς αλλά 25-30 ματς με σωστή διαχείριση θεωρώ τα βγάζει.
Στάλθηκε από το MAR-LX1A μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
ΑποστόληςΑΔυσκολα να ειναι ο Αουγκουστο μαζι μας του χρονου...Ριαν_ΚαπαγιαννιδηςΜια τριάδα με Νταντας, Σοάρες, Τσιγγάρα και Κουαλιατα με Ζιφκοβιτς ή Ναράι στα άκρα νομίζω ότι θα είναι τόσο υψηλού επιπέδου, που θα χαιρόμαστε να βλέπουμε μπάλα. Εμένα με ζώνουν τα φίδια ότι δυστυχώς θα βλέπουμε πάλι Κουρτιτς Αουγκούστο όμως, και θα είναι κρίμα.
Εγώ πάλι κρατάω επιφυλάξεις με τους καινούριους. Είναι όλοι νέοι, έρχονται πολλοί σε μια ομάδα, η οποία πρέπει να ξανακτιστεί από την αρχή και αυτό θέλει χρόνο, γιατί το ποδόσφαιρο είναι πρωτίστως ομαδικό άθλημα. Μέχρι να μάθει ο ένας τις κινήσεις του άλλου για να τον βρίσκει με κλειστά μάτια θα χρειαστούμε μήνες, ίσως και ολόκληρη τη σεζόν.
Οπότε δεν είμαι σίγουρος αν όλοι οι νέοι βρουν θέση στην αρχική 11άδα. Πιο πιθανό με φαίνεται να ξεκινήσουμε πάλι με Curtic, Τσιγγάρα και Augusto και σταδιακά να μπαίνουν (σαν αλλαγή στην αρχή) οι καινούριοι. Εκτός αν κάποιος δείξει από την αρχή ότι δεν έχει θέμα ενσωμάτωσης.

joshuaΑ αληθευει οτι οι Σκωτσεζοι εκαναν προσφορα για την παικτουρα μας μπροστα στα 1.8,φανταζομαι πως το οχι μας,ηταν απλα κινηση τακτικης,οσο και αν μας στενοχωρει η πιθανοτητα να τον χασουμε.Προφανώς μπορούν να ανέβουν και προφανώς ο μποτο θέλει κάτι καλύτερο.