omerta76Θέλω Φάμπιο Μαρτίνς, έναν πιο μικρό από Ισπανία μεριά και για δεκαρι τον Αντρέ Φρανκο.
Πολλά;
Φαμπιο,Φρανκο και Βιγιοντρες μαζι με Ζιβκοβιτς,Κουαλιατα,Ολιβέιρα μεταγραφη φορ ,Κουτσια και Ρικαρντο ειναι επιθετική γραμμη για πρωταθλημα!!!!

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.omerta76Θέλω Φάμπιο Μαρτίνς, έναν πιο μικρό από Ισπανία μεριά και για δεκαρι τον Αντρέ Φρανκο.
Πολλά;
Roarrrastral400 έπαιρνε ο Μπισε?
Φυσικά και όχι, αλλά η πρόταση που του έχει γίνει τώρα απο τον ΠΑΟΚ κυμαίνεται εκεί. Για να γίνω πιο κατανοητός. Συγκρίνεται ο Μπίσεσβαρ της επόμενης χρονιάς, εάν και εφόσον ανανεώσει, με τον Φάμπιο;
Metagrafakiasμηπως καταλαβαν οτι στην ελλαδα για να παρεις πρωταθλημα θελεις γκολ? ολα τα τσουρεκια καθονται μαζικα πισω και μπα μπα μπου μπα...αν εχεις Ακπομπ και Τσολακ γκολ δεν βαζεις με την καμια ομως, χωρια που καμια στραβοκλωτσια θα σου στερησει και τους 3 βαθμους....μαλλον το καταλαβαν και πανε για φωτια επιθετικη γραμμη και στα παπαρια τους η αμυνα...omerta76Θέλω Φάμπιο Μαρτίνς, έναν πιο μικρό από Ισπανία μεριά και για δεκαρι τον Αντρέ Φρανκο.
Πολλά;
Φαμπιο,Φρανκο και Βιγιοντρες μαζι με Ζιβκοβιτς,Κουαλιατα,Ολιβέιρα μεταγραφη φορ ,Κουτσια και Ρικαρντο ειναι επιθετική γραμμη για πρωταθλημα!!!!
Ασπρόμαυρος Εβρίτηςomerta76Θέλω Φάμπιο Μαρτίνς, έναν πιο μικρό από Ισπανία μεριά και για δεκαρι τον Αντρέ Φρανκο.
Πολλά;
Αυτό θα ήταν σούπερ.
Φάμπιο ή Σέρβι - Κέβιν, Φράνκο και μετά τον Μπαλντέ για μπροστά! Φωτιά και λαύρα
AthensMetagrafakiasμηπως καταλαβαν οτι στην ελλαδα για να παρεις πρωταθλημα θελεις γκολ? ολα τα τσουρεκια καθονται μαζικα πισω και μπα μπα μπου μπα...αν εχεις Ακπομπ και Τσολακ γκολ δεν βαζεις με την καμια ομως, χωρια που καμια στραβοκλωτσια θα σου στερησει και τους 3 βαθμους....μαλλον το καταλαβαν και πανε για φωτια επιθετικη γραμμη και στα παπαρια τους η αμυνα...omerta76Θέλω Φάμπιο Μαρτίνς, έναν πιο μικρό από Ισπανία μεριά και για δεκαρι τον Αντρέ Φρανκο.
Πολλά;
RoarrrMinority4Ωραία περίπτωση ο Μαρτίνς, δείχνει να εξτρεμοδεκαρίζει, είναι τα στοιχεία που ζητά κι ο προπονητής.
Μήπως είναι ο αντιΜπίσε, αν δεν ανανεώσει, και πάμε σε άλλες δυο μεταγραφές για εξτρεμ γραμμής ; Θα δούμε.
Τερματοφύλακα/ες θα πάρουμε ή θα την βγάλουμε με παγκότερμα ;![]()
Οι επόμενες δυο βδομάδες είναι κρίσιμες
Θα δεχτεί να παίρνει 400χιλ. στα 28 και μετά απο συμβόλαιο στην αραβία με πετροχίλιαρα; Δεν νομίζω ότι έρχεται, εαν έρθει, για αντιμπίσε όσο και αν του φέρνει.
invincibleΕγώ βλέπω πάντως ότι σε αποκλειστικότητες φέτος Μέτροσπορτ και Φορτζα τους έχουν από την ΠΑΕ στην πρώτη γραμμή. Φυσικά αν θέλουν να διαρρεύσει κάτι τα ΑΡΔ της πόλης χρησιμοποιούν τα Αθηναίικά ΑΡΔ που δουλεύουν και εκεί σαν ρεπόρτερ του ΠΑΟΚ.
Οπότε η γκρίνια του Κόλκα έχει μία βάση αλλά και αυτός ξεχνάει τα μικρόφωνα ανοιχτά και λειτουργεί σαν οπαδός οπότε δεν φταίνε στην ΠΑΕ πάντα. Πάντως για τον Κουαλιαρτα είπε ότι ρώτησε τον Μπότο πόσο καλός είναι και του απάντησε ότι θα τον έφερνε ακόμα και στην Σαχτάρ σύγουρα. Οπότε αυτή η εμμονή για Κουαλιάρτα δείχνει ότι θα δούμε κάτι καλό από αυτόν και ότι θα τον δούμε και βασικό.
Τώρα αν τα πάρουμε τα πράγματα σε μία σειρά:
Τερματοφύλακες : Κοτάρσκι και πιστεύω ότι ο δεύτερος θα είναι δανεικός. Μπορεί και Ελληνας μπορεί και ο Τζούλιας Μπαρκας! Γιατί μόνο ο τίγρης θα μας παίρνει παίχτες ? ή ο Μπάρκας έστησε το κλεμμένο ? Θέλουν σιγά σιγά να τον συμπαθήσουμε για αυτό άρχισε και λέει θέλω ΠΑΟΚ....
ΦΟΥΛ ΜΠΑΚ: ΛΥΡΑ 100, ΣΑΣΤΡΕ, ΣΟΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΣΑΟΥΣΗΣ KAI TAXATOS + θα έρθει αριστερός μπακ που θα παίζει και σε άλλη θέση ?ή μπορεί να πάρουμε το ταλέντο από το Μεξικό ευκαιρία δεξι μπακ για να βάζουμε στα αριστερά κατά συνθήκη Σαστρε και Ναςμπεργκ ?
Σεντερ Μπακ: ΙΝΓΚΑΝΣΟΝ, ΜΙΧΑΙΛΙΔΗΣ, ΝΑΣΜΠΕΡΓΚ, ΡΕΝΤΕ + κανένας νέος από την Β ομάδα? ή τον Λογαρα που ήρθε από τον Μπέο ? ή κάτι σε στυλ σαν τον Ισλανδό που γράφηκε που παίζει αριστερό μπακ και σεντερ μπακ?
ΧΑΦ: όσο δεν κλείνει ο Σβααπ έχουμε ελπίδα αλλά άμα κλείσει τα ρεπόρτερ είναι κατηγορηματικά όχι άλλο χαφ. ΚΟΥΡΤΙΤΣ, ΦΙΛΙΠΕ, ΤΣΙΓΓΑΡΑΣ, ΕΛ ΚΑΝΤΟΥΡΙ, ΑΓΚΟΥΣΤΟ ανανέωση ή μεταγραφή?
Εξτρεμ: Zivkovic, Koualirta, Ntelias , Tzimas, Chatzistravos, + Μάρτινς ή Τσερβι + ένας νέος ταλέντο μεταγραφή + ακούγεται έντονα ότι θέλει να μείνει και ο Ρουμάνος ?
Δεκάρια: Vrakas , Ricardo, El Kaduri, Filipe, Koyaliarta, + μεταγραφή
Επιθετικοί: Ολιβέρια, Τσολακ + θέλει δανεικό έναν παιχταρά
Τον Μάρτινς δεν μπορείς να τον πάρεις δανεικό . θα δώσεις 2-3 εκατομμύρια αναγκαστηκά.
Τώρα όλοι αυτοί αν προλάβουν και βρουν χημεία γρήγορα και φορμαριστούν μπορείς να πεις ότι ναι πας για πρωτάθλημα με τον μόνο όρο να μην υπάρχει Κλατεμπργκ και να υπάρχει Μπαλτάκος με ενεργό ρόλο.
έτσι ναι αλλά ο στόχος είναι να παίξουμε το επόμενο καλοκαίρι τσουλου με προϋποθέσεις ομίλων....Αυτός είναι ο στόχος ή αν θέλετε το απωθημένο ... Τα κύπελλα και οι τελικοί κυπέλλων είναι για τον Μπάμπη που θέλει εκτονωθεί.
joshuaΥ.Γ Η ευτυχια του να εχεις ΤΔ καποιον του επιπεδου Μποτο ειναι πως μπορεις να δελεαζεις παικτες σε χρονικη στιγμη που δεν θα σου εδινε σημασια κανεις αν το προσωπο πισω απο τις συνομιλιες ηταν καποιο αλλο.
omerta76Θέλω Φάμπιο Μαρτίνς, έναν πιο μικρό από Ισπανία μεριά και για δεκαρι τον Αντρέ Φρανκο.
Πολλά;
RoarrrMinority4Ωραία περίπτωση ο Μαρτίνς, δείχνει να εξτρεμοδεκαρίζει, είναι τα στοιχεία που ζητά κι ο προπονητής.
Μήπως είναι ο αντιΜπίσε, αν δεν ανανεώσει, και πάμε σε άλλες δυο μεταγραφές για εξτρεμ γραμμής ; Θα δούμε.
Τερματοφύλακα/ες θα πάρουμε ή θα την βγάλουμε με παγκότερμα ;![]()
Οι επόμενες δυο βδομάδες είναι κρίσιμες
Θα δεχτεί να παίρνει 400χιλ. στα 28 και μετά απο συμβόλαιο στην αραβία με πετροχίλιαρα; Δεν νομίζω ότι έρχεται, εαν έρθει, για αντιμπίσε όσο και αν του φέρνει.
DemirΛέει τον ρεντε τον θέλει ο αρνεσεν στην Φέγενορντ και έγινε ήδη πρόταση ..