omerta76Θέλω Φάμπιο Μαρτίνς, έναν πιο μικρό από Ισπανία μεριά και για δεκαρι τον Αντρέ Φρανκο.
Πολλά;
Αυτό θα ήταν σούπερ.
Φάμπιο ή Σέρβι - Κέβιν, Φράνκο και μετά τον Μπαλντέ για μπροστά! Φωτιά και λαύρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 2 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 2 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 16 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 16 ώρ.

omerta76Θέλω Φάμπιο Μαρτίνς, έναν πιο μικρό από Ισπανία μεριά και για δεκαρι τον Αντρέ Φρανκο.
Πολλά;
Nikos 74Να ρωτήσω κάτι στα παλικάρια που παρακολουθούν τα χαρακτηριστικά των νέων μας ποδοσφαιριστών, αλλά και αυτών που εμφανίζονται σαν στόχοι. Έχει κάποιος εντοπίσει τα αγωνιστικά χαρακτηριστικά που επιλέγει ο Μπότο; Είναι τα πνεύμονια; Η ταχύτητα; Η τεχνική; Η τακτική παιδεία; Στα βίντεο που είδα, πιο πολύ μπερδεύτηκα για το που πέφτει το βάρος των επιλογών. Τα φώτα σας παρακαλώ!
giliopoulosrenegade
Δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα..
Ψιλοβαρυς φαινεται και σαν αμυντικογενες μπακ

Athensbalde και fabio ανεβαζουν αμεσα την ποιοτητα της ομαδας
Minority4Ωραία περίπτωση ο Μαρτίνς, δείχνει να εξτρεμοδεκαρίζει, είναι τα στοιχεία που ζητά κι ο προπονητής.
Μήπως είναι ο αντιΜπίσε, αν δεν ανανεώσει, και πάμε σε άλλες δυο μεταγραφές για εξτρεμ γραμμής ; Θα δούμε.
Τερματοφύλακα/ες θα πάρουμε ή θα την βγάλουμε με παγκότερμα ;![]()
Οι επόμενες δυο βδομάδες είναι κρίσιμες
?astral400 έπαιρνε ο Μπισε?
giliopoulosΦαντάσου λέει φέτος να έχουμε αμυντικά μπακ και επιθετικογενη εξτρέμrenegade
Δε μπορω να πω οτι ενθουσιαστηκα..
Ψιλοβαρυς φαινεται και σαν αμυντικογενες μπακ
rainmakerΦαντάσου λέει φέτος να έχουμε αμυντικά μπακ και επιθετικογενη εξτρέμ
Υβρις θα ήταν για τα δεδομένα μας