WestBlock4kosths BXLWestBlock4Πιο πιθανό είναι να είναι αλήθεια κάτι που βγαίνει από Αθήνα παρα από τους δικούς μας. Εγω αυτο βλεπω τοσα χρονια.
Όσο για το 10 αρι που θέλουμε όλοι εγω επιμένω ότι η επιλογή θα είναι πολύ μέτρια ΑΝ ΓΙΝΕΙ. Και οι δικαιολογίες άπειρες. Δεν είναι απαισιόδοξος απλα βλεπω το πλάνο της παε φέτος κ μονο αυτο μου βγαζει
σωστα ...αρα το 2018 αξια πρωταθλητρια η χαρτινη και το 2020 δικαια ο γαυρος γτ η πολυιδιοκτησια ηταν πραγματικη...για να σοβαρευτουμε λιγο το μονο που βγαινει σχετικο με εμας και ειναι αληθεια απο κατω ειναι καποιες μεταγραφες μας πριν γινουν που τις ξερουν λογο μανατζερ ...αυτο και τιποτα αλλο
Όλα τα τρύπημα κ τις γκρίνιες δεν τις έμαθες από τους δικούς μας.... ακομη κ για το φιάσκο με το γιατρό από Αθήνα τα έμαθες... ας μην σχολιάσω οτι πολλές μεταγραφες πριν έρθουν τις έβγαζε πρώτος το σκουπίδι ο νικολακοποθλος κ το σκατα gr
σχετικα με τα τρυπηματα γελαω ....σχετικα με τις γκρινιες λογικο να βγαζουν οτι αρνητικο μπορουν....για τις μεταγραφες στο ειπα τις ξερουν επειδη εχουν σχεση με καποια μανατζερικα γραφεια ...