kosths BXLαπο τη φορολογια ειναι για τον παικτη πιο καλο ? εγω καταλαβα οτι το ποσο που θα πληρωνει ο ΠΑΟΚ θα ειναι μικροτερο αν μπαινουν τα εξτρα απο την ιταλια και οχι απο εδω....δλδ μεικτα vs καθαρα και τετοια...
AnthimoxΜάλλον για λόγους εφορίας ο διετής δανεισμός;
Πληρώνεις την Πάρμα λεφτά για δανεισμό και πληρώνει εκείνη τον παίκτη.
Ο παίκτης πληρώνεται επίσημα από την Πάρμα, κάτι που σημαίνει πως το ποσοστό της εφορίας θα είναι σύμφωνα με ιταλική νομοθεσία και όχι ελληνική.
Άλλο ρεαλιστικό λόγο για διετή δανεισμό χωρίς οψιόν αγοράς ή ανανέωσης συμβολαίου παίκτη 32 ετών δεν μπορώ να φανταστώ.
Δεν τον ξέρω τον παίκτη. Όμως όποιον παίκτη και να μου φέρεται που παίζει τα τελευταία 10 χρόνια σερί στο Καμπιονάτο είμαι χαρούμενος.
seamanΟι Ιταλοί προσπάθησαν να τονώνουν το πρωτάθλημά τους δίνοντας φορολογικά κίνητρα και απαλλαγές ειδικά για τους ξένους ποδοσφαιριστές που διαλέγουν ως φορολογική έδρα την Ιταλία. Πέρα από τον γενικό φορολογικό συντελεστή (νομίζω 20% όπως σε εμάς) για το υπόλοιπα εισοδήματά τους, από όποια πηγή πληρώνουν στάνταρ 100Κ και ξεμπερδεύουν. Για αυτό ο Ρονάλντο δεν το κουνάει ρούπι. Φαίνεται λοιπόν ότι πάμε σε πολύ καλλή συμφωνία και για τις δύο πλευρές. Η Πάρμα μάλλον έχει ζόρια
Για τα φορολογικά, διάβασα τα παραπάνω post.
Πιθανότατα ισχύουν αυτά που γράφτηκαν από τους συνοπαδούς.