jibbieλεπον, αναλυτικο ραπορτο της αλητοφατσας
https://docdro.id/NG6vOvi
δειτε το και το συζηταμε 
jibbie να σε καλά φίλε ... πολύ αναλυτική πληροφορία ...
από αυτό βέβαια προκύπτει σκέτη απογοήτευση ... πολύ χαμηλά χαρακτηριστικά στις περισσότερες κατηγορίες ...
τον παίχτη δεν τον ξέρω ... καθόλου ... αλλά δυστηχώς όλες οι αντίστοιχες εμπειρίες του παρελθόντος κατέληξαν με πόνο ... απορώ με την επιμονή μας σε τέτοιες επιλογές ... εννοώ μεγάλος σε ηλικία παίχτης με βαρύ σκαρί ... δηλαδή εάν είναι ακόμα και λίγο καλύτερος από τον Σβάμπ ποια είναι η βελτίωση ?
τέλος πάντων ... κάποιοι παίρνουν εκατομύρια για να κάνουν αυτές τις επιλογές ...
εμένα μου έκανε πάντως εντύπωησ προχθές η συνέντευξη του Ίβιτς που έβγαλε πίκρα ... εάν παρατηρήσει κανείς προσεκτικά τα λεγόμενα του και αυτός για το ίδιο πράγμα μιλούσε για τον ΠΑΟΚ ... για τον τρόπο λειτουργίας ... και τον τρόπο που παίρνονται οι αποφάσεις ... μακάρι ο Λουτσέσκου να έχει έστω ένα ποσοστό επιτυχίας από τις τότε επιλογές του ΠΑΟΚ ... με συμβόλαιο 1,2-1,3 εκατ τον χρόνο πάντως πιστεύω ότι μπορούσε να βρει πολύ καλύτερο παίχτη ... τουλάχιστον στα χαρτιά ... ιδίως δανεικό από κάποια μεγάλη ομάδα ...
ΠΑΟΚ ΕÎâ€ÃŽÂ© ΠΑΟΚ ΕΚΕΙ ΠΑΟΚ ΘΑ ΕΙΜΑΙ ΜΙΑ ΖΩΗ ΚΑΙ ΟΣΟ ΖΩ ΘΑ ΣΕ ΑΓΑΠΩ ΚΑΙ ΤΟÎ