joshuaΕ οταν λεμε φτηνος δεν λεμε παικτης του 100ρικου ρε sourme αλλα αλλο ειναι το το κοντα στο μυριο και αλλο το 500-600.000 που και παλι δεν ειναι το κοστος τοσο το προβλημα.Βεβαια τωρα που εχω πιει και μια γουλια καφε αν εσεις διαβαζετε αυτο :
«Δεν έχω εικόνα ότι ο Λουτσέσκου ζήτησε παίκτες και δεν ήρθαν στον ΠΑΟΚ. Δεν ξέρω αν ο Τζιοβίνκο δεν ήρθε λόγω Ελλάδος. Ο παίκτης πάντως δεν ήρθε. Οι παίκτες που ήρθαν ήταν επιλογή προπονητή. Περί απεριόριστου μπάτζετ είναι λόγια που ειπώθηκαν πριν από αρκετά χρόνια. Ο ΠΑΟΚ μέχρι πριν μερικούς μήνες είχε θέμα με το FFP. Γίναν οι επιλογές που ήθελε ο προπονητής. Όχι όλες βέβαια. Γίναν όσες επιλογές του Λουτσέσκου ήταν εφικτές. Το να μην έρθει τεχνικός διευθυντής ήταν και παραμένει νομίζω στρατηγική απόφαση του Ιβαν Σαββίδη για να υπάρχει πιο άμεσα επαφή του προπονητή με τις μεταγραφές. Το βάρος της επιλογής των παικτών το παίρνει ο Λουτσέσκου και ένα ρόλο πιο αναβαθμισμένο τον παίρνει το σκάουτινγκ. Όσοι φαντάζονται ένα μοντέλο ότι υπάρχει ένας τεχνικός διευθυντής που λύνει και δένει είναι λάθος. Σε κάθε ομάδα υπάρχει τμήμα σκάουτινγκ που προτείνει παίκτες σε αυτόν και τον προπονητή. Μην δαιμονοποιούμε το σκάουτινγκ. Ο ρόλος του προπονητή είναι πιο αναβαθμισμένος, όπως και ο ρόλος του σκάουτινγκ».
Kαι βγαζετε ασφαλη συμπερασματα για τον τροπο λειτουργιας της ΠΑΕ,τα θερμα μου συγχαρητηρια...
Πόσο κάνουν τα ηλεκτρικά πριόνια, ξέρει κανείς;