Η διαφωνια μου με τους φιλους που συμφωνουν πως η συγκεκριμενη συνεντευξη στρεφει τα πυρα κατα του Λουτσεσκου, ειναι πως δεν ειμαι καθολου σιγουρος αν αυτο γινεται για να προστατευτουν οι ανικανοι στη ΠΑΕ.
Ξερω πως αυτο που θα πω θα σηκωσει αντιδρασεις, αλλα εχω την αισθηση πως γινεται για να προστατευτει ο τροπος που εχει επιλεξει σχεδον απο τη πρωτη μερα να τρεχει το καραβι ο ιδιοκτητης.Δεν ειναι ανικανοι στη ΠΑΕ,χρησιμοτατοι ειναι ,για αυτο ειναι και οι μονοι που επιβιωνουν τοσα χρονια σε σχεση με ΤΔ και προπονητες.
Δεν ειναι χαζος ο Σαββιδης να βγαζει τους παντες αχρηστους, εκτος απο τους χρησιμους στα γραφεια.Εχει επιλεξει ενα συγκεντρωτικο στυλ διοικησης που τον θελει να εχει αποψη και να αποφασιζει για τα παντα.Θα αναρωτηθει καποιος.Ακομα και ετσι ειναι οτι καλυτερο εχει περασει στην ιστορια της ομαδας ιδιοκτησιακα? Προφανως και θα πω ΝΑΙ,δεν παυει ομως να ειναι λαθος και να εχει συγκεκριμενο ταβανι εκτος και αν συνοδευτει απο τη λογικη το αφεντικο τρελαθηκε οπως ζησαμε το 18-19 που φτασαμε να εχουμε τον Μισιτς να συμπληρωνει αποστολες...
Υ.Γ Το χοντραινω ακομα περισσοτερο...Σε μια ακραια υποθεση συνομωσιολογιας,ειναι τυχαιο το timing της συνεντευξης Δουκα,μην πω ακομα και της ανακοινωσης για τα 500.000 στη ΚΑΕ τη μεθεπομενη των οσων εγιναν στη Τουμπα τη Κυριακη?
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through