Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

gikaΣε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να φύγουν οι Πασχαλάκης, Σοάρες, Λύρατζης, Βαρέλα, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Βρακάς, Λάμπρου, Μουργκ και Τσόλακ, βλέπω να φεύγουν οι Καντουρί, Γιαννούλης, Μηχαηλίδης, Τζόλης και Τσιγγάρας.
Αν κάποιοι νομίζετε ότι ζούμε μαύρες μέρες επειδή είμαστε χειμωνιάτικα 13 βαθμούς πίσω από τον γαύρο (10 αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Βόλο), περιμένετε να δείτε την επόμενη χρονιά.
Η ομάδα διαλύεται, την ευθύνη την φέρει ο Ιβάν που την έχει παρατημένη, και δυστυχώς θεωρώ θέμα χρόνου τα δημοσιεύματα "ψάχνει αγοραστή ο Σαββίδης".
Παίξαμε και χάσαμε.
Τουλάχιστον είδα τον πατέρα μου να δακρύζει στην αγκαλιά μου στην 4 για το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και γι' αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη.
Το γιατί μας παράτησε και έφυγε, θα μου μείνει η μεγάλη απορία.
seamanΥπάρχει ένα άρθρο του Μανωλίδη στο sportime με τίτλο:
ΠΑΟΚ: «Χαλιέται» ο Τζόλης και κοιτάζει το καλοκαίρι
Αρχίζουν και με πιάνουν τα δαιμόνια. μας κάνουν πολύ πούστικο παιχνίδι. Δεν μπορεί να είμαστε τόσο ευκαιριακοί, αρίμπες και ότι πιάσουμε. Δεν το πιστεύω.
seamanΥπάρχει ένα άρθρο του Μανωλίδη στο sportime με τίτλο:
Αρχίζουν και με πιάνουν τα δαιμόνια. μας κάνουν πολύ πούστικο παιχνίδι. Δεν μπορεί να είμαστε τόσο ευκαιριακοί, αρίμπες και ότι πιάσουμε. Δεν το πιστεύω.
Sick BastardseamanΥπάρχει ένα άρθρο του Μανωλίδη στο sportime με τίτλο:
Παρέθεσε τα δεδομένα που υπάρχουν εδώ και 1 κα μισή σεζόν για το αντίθετο και το συζητάμε.
gikaΣε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να φύγουν οι Πασχαλάκης, Σοάρες, Λύρατζης, Βαρέλα, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Βρακάς, Λάμπρου, Μουργκ και Τσόλακ, βλέπω να φεύγουν οι Καντουρί, Γιαννούλης, Μηχαηλίδης, Τζόλης και Τσιγγάρας.
Αν κάποιοι νομίζετε ότι ζούμε μαύρες μέρες επειδή είμαστε χειμωνιάτικα 13 βαθμούς πίσω από τον γαύρο (10 αν καταφέρουμε να κερδίσουμε τον Βόλο), περιμένετε να δείτε την επόμενη χρονιά.
Η ομάδα διαλύεται, την ευθύνη την φέρει ο Ιβάν που την έχει παρατημένη, και δυστυχώς θεωρώ θέμα χρόνου τα δημοσιεύματα "ψάχνει αγοραστή ο Σαββίδης".
Παίξαμε και χάσαμε.
Τουλάχιστον είδα τον πατέρα μου να δακρύζει στην αγκαλιά μου στην 4 για το πρωτάθλημα μετά από τόσα χρόνια και γι' αυτό θα είμαι πάντα ευγνώμων στον Ιβάν Σαββίδη.
joshuaAν εκει που ειχαμε φτασει το πικ μας και παιδακια εβγαζαν φωτογραφιες με παικτες μας στην αθηνα,πουλουσαμε παικτη με 10 μυρια,περναμε αηττητο πρωταθλημα,ξαφνικα αρχισουμε να τερματιζουμε 20 βαθμους πισω γιατι υπολογιζεται ο Εσιτι και ο Νινουα τι σας φαινεται περιεργο?Μηπως ειμαστε τοσους βαθμους πισω εξαιτίας του Εσιτι και του Νινουα? Λεω εγω τωρα...
Παίξαμε και χάσαμε.
Dimitris++++gikaΣε έναν ΠΑΟΚ που πρέπει να φύγουν οι Πασχαλάκης, Σοάρες, Λύρατζης, Βαρέλα, Περέιρα, Νινούα, Εσίτι, Μπίσεσβαρ, Βρακάς, Λάμπρου, Μουργκ και Τσόλακ, βλέπω να φεύγουν οι Καντουρί, Γιαννούλης, Μηχαηλίδης, Τζόλης και Τσιγγάρας.
Παίξαμε και χάσαμε.
Αν εξαιρέσεις το κομμάτι που γράφεις για τον πατέρα σου και σέβομαι απόλυτα αυτό που αναφέρεις το υπόλοιπο τμήμα θα ήταν άνετα ένα ρεπορτάζ βόμβα του in gr.....δηλαδή αν ήθελε να διαλύσει την ομάδα ο Σαββίδης δεν είχε ευκαιρία να το κάνει...τώρα που μιλάμε ο Γιαννούλης πιάνει 3-4 και ο Τζιόλης 6-7 ..γιατι δεν τους σκοτώνει...??? Μήπως επειδή δε τους έδωσε Γιαννούλης Μιχαηλίδης έκαναν τον οικοδόμο Μέσι προχθές??