Διαβάζω εδω μεσα για Ιγκλεσιας, Μεγιαδο, Τζέκο, Σασα. Μια άλλη ομάδα παιδιών θέλει Μαξ Μέγιερ, Σοενε, Τσιμιροτ.
Η μόνη διαρροή μάλλον της ομάδας μας ειναι ο Κροβινοβιτς (δλδ ένας παίκτης για τις θέσεις 8-10 που να δημιουργεί).
Ρεαλιστικά αυτή τη στιγμή ο ΠΑΟΚ παίζει 4-3-3 (δλδ με 3-4 αντιπάλους στη σουπερλιγκ) οταν παίζει ντέρμπι και 4-2-3-1 (δλδ με 8-9 αντιπαλους) οταν ειναι ξεκάθαρο οτι θα έχουμε τον πρώτο λόγο σε ένα παιχνίδι.
Αυτή τη στιγμή είτε μας αρέσει είτε Οχι έχουμε για το 65% των αγώνων 3 δεκαρια (μουργκ ουαρντα μπισε, δυνητικά 4 αν βάλουμε καντουρι) και για τις δυο θέσεις των χάφ 6 παίκτες (σβαμπ, καντουρι, εσιτι, αουγκουστο, τσιγγαρα, νινουα). Για το 35% των αγώνων έχουμε για τις 3 θέσεις των χάφ 6 παίκτες (σβαμπ, καντουρι, εσιτι, αουγκουστο, τσιγγαρα, νινουα).
Ο καθένας μπορει να ζητάει οτι θέλει. Εγώ νομίζω οτι θα πάρουμε παίκτη μόνο αν φύγει παίκτης, γιατί αριθμητικά είμαστε οκ. Και για να είμαι ειλικρινής και γω αν ήμουν ιβαν το ίδιο θα έκανα. Δε θα έχωνα χρήματα βλέποντας οτι αυτα πηγαίνουν σε πηγάδι χωρίς πάτο (εξηγούμαι: το θεωρώ πηγάδι χωρίς πάτο γιατί ο χοντρός είναι κυβέρνηση, δικαστήρια δεν υπάρχουν, οι διαιτητές ειναι χεσμένοι, τα ΜΜΕ μας γδέρνουν συνεχώς, οι μεταγραφές μας δείχνουν κακό ποσοστό επιτυχίας και εχει ήδη χώσει αρκετά πρέπει κάποιοι παίκτες να πάρουν χρόνο).
Όσο για τον προπονητή εγώ θα τον στηρίζω όσο δεν έχω στηρίξει κανέναν. Ειναι ένας απο εμάς, χαίρεται όπως εμείς οταν κερδίζουμε και λυπάται όπως εμείς οταν χάνουμε. Εχει γνώσεις (αν ειναι δυνατόν να αμφισβητούμε κ αυτο) και εχει δείξει οτι μπορει να καλλιεργήσει τη νοοτροπία νικητη σε μια ομάδα. Ήταν άνθρωπος που τα λεει εξω απο τα δόντια κ δεν πεταει αρλούμπες για ζωγράφους και χρώματα. Ήρθε κ άλλαξε το σύστημα σε μια νύχτα. Δε με ενδιαφερει άμα τα πηγαίνει καλα με Αμανατίδη ή γκαλινοβιτς. Δε με ενδιαφερει αν τα έχασε με Λάρισα και δεν ήξερε τι να κανει. Δε με ενδιαφερει αν θα τερματίσουμε φέτος δεύτεροι ή τρίτοι ή τέταρτοι. Με ενδιαφερει που νοιάζεται για την ομάδα και Οχι για τον εαυτό του. Με ενδιαφερει οτι θέλει να χτίσει μια ομάδα για το μέλλον. Και είμαι σίγουρος οτι θα το καταφέρει. Οποίος περίμενε οτι θα έρθει προπονητής απο την κ19 και δε θα κανει λάθη και η ομάδα θα απογειωθεί και θα μπει σε αυτόματο πιλότο, μάλλον θα πρέπει να αναθεωρήσει..