bane1980anekfrastosbane1980Εδώ μπορεί να περάσουμε και το σίχαμα ο υπαλληλίσκος να προκαλέσει Grexit για να μην αλλάξει ακριβώς η ιστορία μας (και η διάμετρος του πρωκτού τους).
αυτό κανονικά είναι ένα σενάριο τραβηγμένο από τα μαλλιά για γραφικούς και ψεκασμένους συνωμοσιολόγους
αλλά με όσα έχω δει να γίνονται τα τελευταία 3 χρόνια, τα όργια και τη μανία τους, ομολογώ ότι το σκέφτομαι και με τρομάζει
Όταν είδαν ότι δε μπορούν να μας στήσουν πλέον εύκολα με διαιτητές (ξένοι & VAR) το πήγανε σε άλλα επίπεδα και σε μεγάλο βαθμό το καταφέρανε...ποιος θα μπορούσε να φανταστεί κάτι τέτοιο προηγουμένως;
Το πρότζεκτ που στήσανε ήταν απίστευτα πολύπλοκο και απαιτούσε ενορχήστρωση και συντονισμό μιας ντριμ τιμ λακέδων από κυβερνητικούς, θεσμικούς και ΑΡΔ μέχρι ...κοντούς!
Η εφευρετικότητα και η ικανότητα τους λόγω εμπειρίας και τεχνογνωσίας δεκαετιών στις μαφιόζικες πρακτικές είναι σε επίπεδο που δε μπορούμε να φανταστούμε. Και κυρίως το πόσο αδίστακτοι γίνονται όταν κάποιος πάει να τους φάει την πίτα.
Φίλε Samuel υποθέτω οτι ο χαρακτηρισμός ήταν γενικός και αόριστος![]()
Επίσης, ακριβώς επειδή το περσινό ήταν προετοιμασμένο στην εντέλεια σε πολλαπλά επίπεδα και με δεκάδες παίκτες σε διάφορα σημεία, και ακριβώς επειδή είναι της νοοτροπίας "ή όλα εγώ ή κανείς τίποτα", μπορεί να μην εστιάζω εκεί, αλλά, ναι, το αναφέρω ως (τραβηγμένο) σενάριο του τι μπορεί να επηρεάσει ενα προγραμματισμό. Πιο απλά "φυλάνε τα ρούχα τους" για τα πάντα.
ναι ρε συ, αυτό λέω ότι σαν κι εσένα, κι εμένα από τότε που το άκουσα μου καρφώθηκε αυτή η τρελή ιδέα