ParolospilotosjoshuaNα δω τι θα γραψουμε ακομα...Τη μια γραφαμε κατσε να περασουμε τη Μπενφικα να παμε για κατι καλυτερο γιατι και 5 μυρια θα παρουμε και κινητρο ομιλων θα προσφερουμε και τωρα μονο που δεν γραφουμε ρε γμτ περασαμε και ζητανε περισσοτερα... 
Και μετά θα λέμε, να αυτοί μας πέρασαν, να φέρω άλλους να τους καπελωσουν;
Στάλθηκε από SM-N975F
Αυτό φοβάμαι πιο πολύ απ' όλα.
Έχεις κλεισμένη επιθετικαρα όνειρο για μετά την Κρασνοντάρ..
Πώς ζητάς από τον Σβιντερβσκι να παίξει για να καπελωθει όλη τη σεζον μετά?
Θα μου πεις είναι επαγγελματίας και πρέπει να παίξει 100%.. και αυτό είναι το σωστό αλλά όπως και να έχει μια πισινή σκέψη θα την έχει.
Στάλθηκε από το RMX1931 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
χαλαρώστε λίγο και απολαύστε το ταξίδι.....μετά το ματς με τη Μπεσίκτας όλοι λέγαμε δεν είναι δυνατόν να πάμε με τη Μπενφίκα με αυτά τα χαφ, είμαστε χαμένοι από χέρι. Στην πράξη αποδείχτηκε ότι τα χαφ μας (μέσα φυσικά από τη συνολική δουλειά και πλάνο) ήταν ίσως οι καλύτεροι παίκτες μας. Ας αφήσουμε την ομάδα και τους καθ' ύλην υπεύθυνους να κάνουν αυτό που αυτοί ξέρουν καλύτερα.
Όσο για το Σφιντέρσκι, το ποδόσφαιρο είναι παράξενο άθλημα, το ίδιο και η ψυχολογία και ο χαρακτήρας του κάθε παίκτη. Υπάρχουν παίκτες που τους φτιάχνει ο ανταγωνισμός μέσα στην ομάδα και άλλους τους χαλάει, θέλουν να νιώθουν βασικοί και σίγουροι και όχι ότι σε κάθε ματς κρίνεται η θέση τους. Που ξέρουμε εάν ο Σφιντέρσκι δεν νιώσει πιο ανάλαφρος τώρα που είναι σίγουρα η πρώτη επιλογή; Έτσι και αλλιώς πρέπει να κλείσουμε παίκτη μέχρι τη Δευτέρα αλλά ακόμα και να τον κλείσουμε δεν νομίζω με 1-2 προπονήσεις να παίξει, τουλάχιστον στο ματς στη Ρωσία. Άρα ας το πάρουμε απόφαση ότι ο Σφιντέρσκι θα είναι το φορ μας με τους Ρώσους με αναπληρωματικό τον Κούτσια. Και εάν για κάποιο λόγο δεν μπορούμε να κλείσουμε μέχρι Δευτέρα το φορ έτσι όπως τον θέλουμε εμείς και με τους όρους που τον θέλουμε, εμένα δε με χαλάει καθόλου που θα πάμε με το δίδυμο που προανέφερα. Πρώτα η ομάδα κάνει τους παίκτες και μετά το αντίστροφο!!