Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 6 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 6 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 20 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.renegadesn0ufel420 μέρες απομένουν περίπου και ακόμα δεν έχεις φέρει
-Βασικό τερματοφυλακα όπως βγάζεις εδώ κ καιρό προς τα έξω ότι θες να κάνεις
-Αναπληρωματικο αριστερό μπακ
-βασικό δεξί μπακ χαφ από τη στιγμή που πουλήθηκε ο ο Λημνιός
-το αθλητικό 6-8 που έχει ζητήσει ο προπονητής
-τον επιθετικό που έχει ζητήσει ο προπονητής
Σνούφελ μπορείς σε παρακαλώ να μου δείξεις ποτέ ζήτησε ο προπονητής αθλητικό χαφ
έχω την εντύπωση ότι παρακολουθώ όλες τις συνεντεύξεις του και δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο

Nikos 74Πολύ περίεργα νιώθω με το σημερινό ρόστερ. Έχω την εντύπωση ότι εκτός από τους στόπερ, όλες οι άλλες θέσεις καλύπτονται από παίκτες που στο μυαλό μου θεωρούνται αναπληρωματικοί.
cellophanΠες το gut feeling, αλλά τον μικρό από τη Νορβηγία αν δεν κλείσει τελικά, θα τον σκεφτόμαστε και θα κλαίμε σε 3-4 χρόνια.
)ΦΑΡΜΑΚΟΠΟΙΟΣΚαλημέρα σε όλους. Τροφή για σκέψη: φέτος που επιτρέπονται οι 5 αλλαγές ποια στοιχεία είναι πιο απαραίτητα; οι αντοχές και τα ατελείωτα τρεξίματα ή η ποιότητα, η εμπειρία και η προσωπικότητα όταν στραβώσει το ματς και η μπάλα θα κάνει τζιζ;
gpapNikos 74Πολύ περίεργα νιώθω με το σημερινό ρόστερ. Έχω την εντύπωση ότι εκτός από τους στόπερ, όλες οι άλλες θέσεις καλύπτονται από παίκτες που στο μυαλό μου θεωρούνται αναπληρωματικοί.
Καντούρι, Πέλκας, Ζίφκο, Γιαννούλης, Μίσιτς όταν επιστρέψει, Ζαμπά αν επανέλθει στα στάνταρ του,
αν ήταν αναπληρωματικοί σε μια ομάδά, αυτή η ομάδα θα ήταν ομαδάρα.