τώρα βέβαια για προχθές δεν είμαι και τόσο σίγουρος ότι έφταιγε αυτός....

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.

τίποτα δεν έχει μείνει όρθιο τελικά...

) 

MaximusΠοτε ειπα εγω καλα λογακια ρε novi;![]()
![]()
Λες να μαλακωσαμε ξαφνικα λογω Χριστουγεννων και να μην το ξερουμε;![]()
ΥΓ.
Αν νικησουμε και την Καβαλα εκτος εδρας, τοτε προτεινω ανακωχή λόγω εορτών... Οπως στο Α' Παγκοσμιο Πολεμο που εκαναν ανακωχη στο μετωπο, τραγουδησανε ολοι μαζι το Αγια Νυχτα (Αγγλοι-Γαλλοι-Γερμανοι) και παιξανε μπάλα μετά... Εμεις θα παιξομε 5χ5... Maximus,Orwell,8emis,desperado,ariskatiforos,ioanmits,geoavr και οποιος αλλος αντισαντικος θελει...(pagotatzis και isaak αποκλειονται λογω αλλαξοπιστιας)
Εναντιον Gash, teratios, Moican4,Sera,eorptol,nikos55 και οποιος αλλος Σαντοικος επιθυμει...(Να με συγχωρεσουν τα αδελφια που ξεχασα να αναφερω...)
εμεις στον παγκο το σαντος και εσεις το μητσοτακη

Sera4εμεις στον παγκο το σαντος
σαντος ξεκινα μας προετοιμασια για να δεσουμε

Lord_GayrosSlayerΤο παρακάτω θα προκαλέσει κατάθλιψη σε ορισμένους..![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Ανανέωσε ο Αναστασιάδης με Κύπρο
Προπονητής της Κύπρου για τα επόμενα δύο χρόνια θα παραμείνει ο Άγγελος Αναστασιάδης. Ο Έλληνας τεχνικός βρίσκεται στο τιμόνο της Εθνικής Κύπρου από το 2004.
http://www.gazzetta.gr/football/europe/item/59558-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CE%BD%CE%AD%CF%89%CF%83%CE%B5-%CE%BF-%CE%B1%CE%BD%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%B9%CE%AC%CE%B4%CE%B7%CF%82-%CE%BC%CE%B5-%CE%BA%CF%8D%CF%80%CF%81%CE%BF