απαντώντας σε κάποιους φίλους πιο πάνω, νομίζω οτι σε γενικές γραμμές όλοι συμφωνούμε οτι ούτε προπονητή έχουμε για να πάρουμε την 3η θέση και πάνω, ούτε όμως και πολλούς καλούς παίκτες. ωστόσο υπάρχει μια ζυγαριά σε αυτά τα 2 και ανάλογο το παλάντζο βγάζουμε το συμπέρασμά μας. ας τα πάρουμε τα πράγματα από την αρχή: η ομάδα αυτή τη στιγμή έχει μερικούς έως πολύ καλούς παίκτες στο ρόστερ της (χαλκιάς, contreras, cirillo, vitolo, garcia, vierinha και musli), μερικούς πολυ καλούς για συμπλήρωμα (lino, αραμπατζής, sorlin, φωτάκης, ivic, filomeno) και άλλους ιδιαίτερα ελπιδοφόρους (κούτσια και παπάζογλου ίσως και γεωργίου-κλάους). συμφωνώ λοιπόν οτι με τον salpi ας πούμε και τον Galletti γινόμαστε πολύ καλοί (όπως είπε και ο σάντος θέλουμε 2 παιχταράδες), ωστόσο για να δούμε και τι έχει κάνει ο fernando με αυτό το όχι τόσο κακό -τελικά- ροστερ... έχει νικήσει όλες τις σχετικά καλές ομάδες (τύπου λάρισα-γριά) στην τούμπα με 1-0 (εξαιρώντας τα ματς με ρούλη που είναι ιδιαίτερα) τις υπόλοιπες που έχουνε budget 1000 φορές λιγότερο από το δικό μας σχετικά εύκολα, και με τις άλλες 3 του ΠΟΚ που κάποιες έχουν ίδιο Budget έχει 7-30 goal (το πόσες ήττες ας μην το συζητάμε καλύτερα). Στα περισσότερα 1-0 η τύχη είναι πάντα με το μέρος μας όπως και η διαιτησία (όπως χτες που για το πιθανό φαουλ του vierinha πάνω στον μπουκουβάλα τα σπορ του βορρά δεν είπανε τίποτα... - προφανώς και αδικηθήκαμε με νιώνιο, αστέρα και ατρόμητο δεν είναι εκεί το θέμα, τα γεγονότα αναλύω). δεν με απασχολεί το θέαμα που προσφέρει (ή καλύτερα δεν προσφέρει) η ομάδα, το μόνο που με ενδιαφέρει είναι πώς θα περάσουμε βάζελο ή άεκ κάποτε (το έχουμε καταφέρει αυτό τα τελευταία 15 χρόνια άλλωστε, όχι επί σάντος....) τα δεδομένα λοιπόν είναι απλά και το ερώτημα ένα: μπορεί αυτή η ομάδα με αυτόν τον προπονητή, το ρόστερ + 2 παιχταράδες να κάνει την υπέρβαση?? η απάντηση ας δοθεί από όλους μας ξεχωριστά...
PS: για να μην παρεξηγούμαι, να μείνει ο σάντος 100 χρόνια στην τούμπα, εμένα ούτε λόγος μου πέφτει, ούτε επηρεάζω καταστάσεις, ούτε καν στην τούμπα πάω για να επηρεάσω την κρίση του διπλανού μου.
Bane Prelevic: Οταν αγαπάς την ομάδα πας στο γήπεδο συνέχεια