Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
renegadeΔεν πιστεύω να θες και άλλο χαφ ?

buffalobill4malamparΤι διαβαζουμε Καμπαλα κ ευρωπαικες παραστασεις ..Ας παρουμε κ τα παιδια της εθνικης Ανδορας κ Λιχτεσταιν όλα με διεθνεις συμετοχες αντε κ Μολδαβια εχει κατι παικταράδες η Ζιμπρου όταν παιζει με την Τσιτσιναου βγαζουν ματια
Ξέρεις πιστεύω ότι η Διναμο Τιφλίδας έχει σηκώσει το Κύπελλο Κυπελλούχων όταν εσένα ο στόχος σου ειναι να μπεις ουεφα
GospiΗ μεταγραφικη ανομβρια αυτα φερνει...
Καλως ή κακως φορουμ ειμαστε και θελουμε με κατι να ασχοληθουμε...
Τα ερεθισματα λοιπον ειναι αυτα...
Μακαρι απο αυριο να εχουμε κατι πιο σημαντικο να ασχοληθούμε, οπως ο 6 τερματας ή το τριτο φορ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
malamparbuffalobill4malamparΤι διαβαζουμε Καμπαλα κ ευρωπαικες παραστασεις ..Ας παρουμε κ τα παιδια της εθνικης Ανδορας κ Λιχτεσταιν όλα με διεθνεις συμετοχες αντε κ Μολδαβια εχει κατι παικταράδες η Ζιμπρου όταν παιζει με την Τσιτσιναου βγαζουν ματια
Ξέρεις πιστεύω ότι η Διναμο Τιφλίδας έχει σηκώσει το Κύπελλο Κυπελλούχων όταν εσένα ο στόχος σου ειναι να μπεις ουεφα
Σωστα όταν υπηρχε η Σοβιετικη Ενωση επισης η μεγαλυτερη ομαδα στην τοτε Σοβιετικη Ενωση ηταν η Δυναμο Κιεβου. Ζενιθ δεν υπηρχε.Δυο τσαμπιονς λιγκ εχει σηκωσει κ η Νοτιγχαμ Φορεστ ..Επισης καποτε υπηρχε ο Μεγας Αλεξανδρος η Ρωμαικη κ η ΟΘωμανικη αυτοκρατορια κ αλλα πολλα που δεν υπαρχουν σημερα
laska4Για να το εβγαλε βεβαια ο Γιωργης κατι τρεχει...GospiΗ μεταγραφικη ανομβρια αυτα φερνει...
Καλως ή κακως φορουμ ειμαστε και θελουμε με κατι να ασχοληθουμε...
Τα ερεθισματα λοιπον ειναι αυτα...
Μακαρι απο αυριο να εχουμε κατι πιο σημαντικο να ασχοληθούμε, οπως ο 6 τερματας ή το τριτο φορ!
Στάλθηκε από το Redmi Note 5 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk
Μόλις ανέβασε ο γιωργης ρε πστ μου πως έγινε και δεν βγήκε τίποτα τρεις μέρες ;;;ούτε ένας παπάς!!! Ακόμα συντονισμένοι είμαστε και τίποτα
joshuarenegadeΔεν πιστεύω να θες και άλλο χαφ ?
Μετά την εξέλιξη με τον Μισιτς και ενώ πριν πίστευα ότι με τον Γεωργιανό κλείνουμε με μέτριο τρόπο την ενίσχυση στη γραμμή τώρα θα το θεωρούσα μάλλον αυτονόητο να γίνει και άλλη κίνηση.
), για αυτό για μένα επιβάλλεται να κάνει ένα βήμα πίσω για να πάρει φόρα.Ασπρόμαυρος ΕβρίτηςΑρχικά θέλουμε βασικό τερματοφύλακα από ότι φαίνεται.