DimitrisSΚαι επειδη ειμαι περιεργος, εκατσα και ειδα το περσινο Καμπαλα - Ντιναμο Τυφλιδας.
1. Ο τυπος δεν ειναι καθολου αργος. Γρηγορο θα τον ελεγα με βαση το υψος του. Για να δωσω και ενα παραδειγμα αναλογιας υψους/ταχυτητας ειναι κατι σαν τον Μισιτς.
2. Ηταν ο πρωτος που ερχοταν διπλα στα στοπερ να παρει την μπαλα και να ξεκινησει τις επιθεσεις, εβγαινε συχνα πλαγια για αυτο τον λογο, ωστε να βρει περισσοτερο χωρο.
3. Στο συγκεκριμενο παιχνιδι τουλαχιστον, δεν ανεβαινε τοσο πολυ προς την αντιπαλη περιοχη.
4. Εννοειται οτι πηρε ολα τα στημενα της ομαδας του. Πολυ γλυκο αριστερο εχει ο τυπος.
5. Πολυ σημαντικο για την θεση του σχεδον, τελειος στις πασες του ελαχιστα λαθη και κοιταει μπροστα και αρκετες φορες καθετα.
Προσωπικα πιστευω οτι θα τριβουμε τα ματια μας. Πολυ κοντρολαρισμενος και πολυ ωριμος για την ηλικια του απο αυτο που ειδα εγω προκειται για ενα αμυντικο χαφ, με καλη τεχνικη, με καλη ταχητυτα, που βλεπει γηπεδο και του αρεσει να εχει την μπαλα στα ποδια για να φτιαξει το παιχνιδι. Δεν ειναι προφανως το σκυλι που θα πνιξει τον αντιπαλο και νομιζω οτι δεν χρειαζομαστε καν κατι τετοιο.
Ενα συγχρονο αμυντικο χαφ.
Μακαρι να εγκληματιστει γρηγορα και να δουμε ωραια πραγματα.
Το είδα και εγώ σε αυτό το παιχνίδι.
Στον αγώνα Dinamo Tbilisi 1 - 1 Feyenoord δεν ήταν καλός .Είχαν χάσει 4-0 όμως τον πρώτο αγώνα και δεν πίστευαν την ανατροπή .
Στο Καμπαλα - Ντιναμο Τυφλιδας 0-2 ήταν όπως τα περιγράφεις .
Δεν είναι το τρεχαντήρι , κάποιες φορές όμως που χρειάστηκε έκανε κάποια σπριντάκια.
Οι πάσες του καλές και δεν ήταν οι κλασικές σίγουρες πάσες.
Όταν προσαρμοστεί ,πιστεύω θα βοηθήσει .