Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.

jibbieτα εχει και το απλο αυτα φιλε, γενικοτερα εχει παπαδες μεσα

barlow4απο τοσα αεροπλανα στην ολλανδια , αυτο που αργει διαλεξανε.χαθηκε να πληρωσει λιγο παραπανω ο ιβαν να πανε ρουμανια με f-16.
παει τωρα η απογευματινη προπονηση.μονο διακοπες κανουν.

praxvs40Ωραία στατιστικά. Δειχνουν ξεκαθαρα οτι ο καλυτερος ποδοσφαιστης είναι ο Guilherme, ακολουθει ο μεταγραφικός μας στόχος, ενω τελευταίος με διαφορά ο Αύγουστος, που στα βίντεο με εντυπωσίασε.
Καλύτερος στα επιθετικά καθήκοντα αλλά σε καμία περίπτωση στα αμυντικά
Επίσης θύμισε μου λίγο σε παρακαλώ, έπαιζε στο 3-1 στον ναό τότε που το κέντρο του γκευ απλά δεν υπήρχε;;
Επίσης ποιος έκανε την λάθος πάσα στον Σισέ στο τρίτο γκολ του τσουμπα σε εκείνο το ματς;;
Για τον Φορτούνη ειλικρινά είναι πολύ κρίμα αν επιβεβαιωθεί πρώτα απ όλα για το ίδιο το παιδί
Μακάρι να την γλυτώσει και να τους γαμησουμε πάλι μαζί με αυτόν
vs40Στα στατιστικα τα μελετησες καθολου ή απλα κανεις αντιπαράθεση γιατι δεν ακουσες αυτο που ηθελες; Εμενα ο Γκιγιερμε δε μου άρεσε γενικα ως παικτης οσο τον ειδα, και εξεπλαγην απο τα στατιστικά, που ίσως μας διδασκουν οτι δεν λενε την αλήθεια. Ο γαυρος γενικα ηταν ανύπαρκτος περα του Φορτουνη. Ειχε 8 παραρτημετα και ετσι μας κρατησε την αποσταση στους 7 πόντους. Επίσης, λογικο να εχεις εξαιρετικα στατς οταν τα χτιζεις με 5αρες απεναντι στον Κουγια και τις Β ομαδες τους (Αρηθ, Αστερας)
joshuaΤο sdna γράφει πάντως ότι πάμε και για άλλο χάφ ανεξάρτητα της περίπτωσης Παλινια.Μα εξαρχής νομίζω και βάση και τα λόγια του προπονητή φαινόταν πως πάμε και για 6αρι και για 8αρι.. ας το απολαύσουμε παιδιά! Οποιαδήποτε απολογισμός θα γίνει στο τέλος!
vs40Στα στατιστικα τα μελετησες καθολου ή απλα κανεις αντιπαράθεση γιατι δεν ακουσες αυτο που ηθελες; Εμενα ο Γκιγιερμε δε μου άρεσε γενικα ως παικτης οσο τον ειδα, και εξεπλαγην απο τα στατιστικά, που ίσως μας διδασκουν οτι δεν λενε την αλήθεια. Ο γαυρος γενικα ηταν ανύπαρκτος περα του Φορτουνη. Ειχε 8 παραρτημετα και ετσι μας κρατησε την αποσταση στους 7 πόντους. Επίσης, λογικο να εχεις εξαιρετικα στατς οταν τα χτιζεις με 5αρες απεναντι στον Κουγια και τις Β ομαδες τους (Αρηθ, Αστερας)
pagotatzis Φίλε
Εσυ περιγράφεις έναν Τζιόλη γρήγορο
Καλό αυτό ,μου αρέσει !
Για όσους δεν γνώριζουν ο Τσαμπί Αλονσο της Ελλάδας είναι πουλεν
nikospaok66Μάλλον ρήξη χιαστών ο Φορτούνης.Περαστικά του.

ΑποστόληςΑpagotatzis Φίλε
Εσυ περιγράφεις έναν Τζιόλη γρήγορο
Καλό αυτό ,μου αρέσει !
Για όσους δεν γνώριζουν ο Τσαμπί Αλονσο της Ελλάδας είναι πουλεν
Δεν έχουν πολλές ομοιότητες., πέραν του ύψους. Ο Πορτογάλος είναι πιο γρήγορος και πιο δυναμικός, με έμφαση στα αμυντικά καθήκοντα. Ο Τζιόλης δεν μπαίνει ποτέ τόσο δυναμικά σε μονομαχίες, είναι πιο αργός, αλλά και πιο τεχνίτης, ενώ έχει την μακρινή πάσα, ενώ ο Πορτογάλος όχι (ακόμη).