Luigi VampaΕίδα τον Παλίνια σε συμπυκνωμένο στιγμιότυπα από 3 αγώνες πρωταθλήματος με μικρομεσαίες ομάδες. Τον είδα να παίζει κ 6αρι κ Σέντερ μπακ. Νομίζω στο εξαρι μας ενδιαφέρει.
Σε φάση ανάπτυξης είναι ο πρώτος που παιρνει τη μπάλα στο κέντρο απ τα σέντερ μπακ κ συνήθως κάνει κοντινές πάσες που προωθούν το παιχνίδι μπροστά. Σπάνια μεγάλες διαγώνιες μπαλιές. Πολλές φορές είναι ένας απ τους 3 που συνθέτουν την Τριάδα της Μπραγκα όταν αναπτύσσεται, μάλλον όταν ο πλάγιος μπακ(ο αντίστοιχος Ματος) προωθείται. Σ αυτές τις περιπτώσεις πάλι απλές κοντινές πάσες στους δίπλα η στον μέσο. Οι πασες του είναι εύστοχες κ σίγουρες. Δεν είδα να κάνει εύκολα λάθη, παράλληλες μπαλιές κτλ.
Οταν βρίσκεται κοντά στην περιοχή η τεχνική δεν είναι τόσο καλή ώστε να κρατήσει τη μπάλα ανάμεσα σε πολλούς αντιπάλους. Θα έλεγα ότι έχει πολύ καλή τεχνική για σέντερ μπακ κ μέτρια για μέσος. Πολύ πιο άνετος με τη μπάλα από Κανιας κ ίσως κ Σακχοφ. Κανει κάτι ανεβασματα που κ που με δύναμη κ ταχύτητα αλλά συνήθως δεν καταλήγουν σε επιτυχημένη η ενέργεια ούτε όμως σε λάθος που αφήνει εκτεθειμένη την ομάδα.
Δεν είναι αργός σε κάμμια περίπτωση.
Αμυντικά, απλά δε χάνει διεκδίκησιμη μπαλιά, αλλά στο ένας με ένα με κάποιο ποιοτικό παίκτη τον είδα να τρώει τριπλά 2-3 φορές.
Επιθετικά απειλει στα στημένα κ τον είδα να βάζει κ γκολ με σουτ εκτός περιοχής αν κ δεν επιχειρεί πολλά.
Αυτα. Το ερωτηματικό μου εμένα είναι ο Ντάγκλας, που δεν έχει τα χαρακτηριστικά 6 Ρίου που έχει ο Παλίνια, που θα κολλήσει. Θα είναι ο πιο δημιουργικός χαφ η' θα τον φάει ο πάγκος; Νομίζω ήταν μεταγραφή για τα γούστα του Λουτσεσκου
Φίλε
Εσυ περιγράφεις έναν Τζιόλη γρήγορο
Καλό αυτό ,μου αρέσει !
Για όσους δεν γνώριζουν ο Τσαμπί Αλονσο της Ελλάδας είναι πουλεν