Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08paokmaniakΠάντως μου κάνει εντύπωση που από πάνω λένε για ρίσκο και 3 χαρτιά σε Αουγκουστο ενώ στην ίδια πρόταση χρησιμοποιουν για παράδειγμα τον Ζαμπα... Ίδιες περίπτωσεισ ειναι
Sent from my BLA-L29 using Tapatalk
joshuaΤζορμπατζογλου παντως ειναι κατηγορηματικος οτι ενοψει των πρωτων παιχνιδιων ο ΠΑΟΚ θα κανει ΜΟΝΟ μια κινηση στα χαφ και ισως για ενα ακραιο μπακ και βλεπουμε...Εστω δηλαδη οτι παιρνουμε τον Παλινια,ο παρτενερ του ελπιζουμε να ειναι ο υγιης Ελ Καντουρι? ΑντιΑκπομ ο Σφιντερφσκι? Δεν ξερω αλλιως τα περιμενα τα πραγματα αλλα μαμηθηκε ο Διας...

obanebaneΟταν σας εγραφα οτι ειναι δυσκολο οταν εχεις 3 μεγαλα συμβολαια στα πιτς να φέρεις 2-3 ακόμα χωρίς να έχεις εξασφαλισμένα έσοδα,κάποιοι μου γράφατε τι σε νοιάζει άλλοι πληρώνουν και λεφτά υπάρχουν.
Τώρα είναι ώρα να προσγειωθειτε,παρόλα αυτά η προσπάθεια όπως φαίνεται γίνεται,όταν εξασφαλιστούν και τα έσοδα (μακάρι τσ.λ άλλα και όσο το δυνατό μεγαλύτερο τηλεοπτικό συμβόλαιο) τότε θα βγάλουμε γούστα.
Πολλοί ξεχνάτε ότι ο ΠΑΟΚ αυτή τη στιγμή είναι και τηλεοπτικά άστεγος.
barlow4Φίλε obdulio λες πράγματα που δεν προκύπτουν ούτε από τα βιντεάκια.Ο παίκτης δε φαίνεται αργος κ έχει τρομερό διασκελισμό.ειναι νταμάρι στο κέντρο έχει τεχνική κ δίνει εύκολα τις πάσες.Εχει τρομερή ενέργεια στο παιχνίδι του κ δε χάνει εύκολα τη μπάλα παρά το ύψος του.Το ξαναλέω μπορεί τίποτα από αυτά να μην ισχύει αλλά αυτά φαινονται στα βιντεο.τωρα που είδατε Άργους ,τεμπέληδες κ τζιοληδες δεν μπορώ να καταλαβω.Δεν μπορώ να καταλάβω επισης τι περιμένουμε να έρθει.για να είμαι ειλικρινής δε βλέπω πως μπορεί να έρθει τέτοιος παίκτης στην Ελλάδα.
Τέλος λες για σκάουτινγκ ενώ είναι παίκτης που επιλέγει ο προπονητής.ο Σίλβα είναι σκάουτινγκ.ο αουγκουστο είναι σκάουτινγκ.για όσους ακούστηκαν είναι σκάουτινγκ.Αυτος αν ισχύει είναι επιθυμία του προπονητή.Δεν ξέρω γιατί χαλιεσαι.
typhoon6 εκ για τον πορτογαλλο μπαλαφα?ελεος