joshuapgetsosΕγω δηλωνω πολυ χαρουμενος με την μεταγραφη. Απο τα ελαχιστα που εχω δει και απο τους δυο, τον προτιμω ξεκαθαρα απο Μπονατινι. Θεωρω θα βγαλει ματια συντομα!
Το ερωτημα δεν ειναι αν μας αρεσει ως μεταγραφη και εγω μπορει να τον προτιμω απο Μπονατινι, αλλα αν ειναι αυτο που χρειαζομαστε αυτη τη στιγμη.Και η μεταγραφη Μιχογεβιτς στο πλανο αποκτησης ταλαντουχων παικτων μου αρεσε αλλα πηρε συμμετοχη τελευταια αγωνιστικη.
Δε νομίζω ότι έχει καμία σχέση ο ένας με τον άλλο, το παιδί αυτό είναι έτοιμο,παίζει σε ενα πολύ ανώτερο πρωτάθλημα από το βοσνιακο, έχει κοντά 130 παιχνίδια στα πόδια του.
Από εκεί και πέρα είναι θέμα προπονητή, αν είναι έτοιμος σωματικά,θα του δώσει παιχνίδια σίγουρα.
Στα videos που παρέθεσε ο φίλος δειχνει πολύ καλά στοιχεία,θα χρειαστεί σίγουρα χρόνο προσαρμογής,οι λόγοι προφανείς,να μην τους αναφέρω.
Σίγουρα δεν είναι αντι Πριγιοβιτς,αντί Πριγιοβιτς είναι ξεκάθαρο ότι θα είναι ο Ακπομ.
Άντε να δούμε και το χαφ,εκεί θέλουμε έναν έτοιμο παιχταρα,δεν θα μου κάνει εντύπωση αν φέρουν εκεί δύο παίχτες.