joshuaΕνταξει ωρες ωρες εχω την εντυπωση πως η ΠΑΕ μας τρολαρει, εκτος και αν υπαρχει περιπτωση να αποκτηθουν 2 επιθετικοι, ισως γιατι ο Καρελης ζητησε να αποχωρησει.Και εγω πιστευω στο ταλεντο του Ακπομ, αλλα δεν παυει να ειναι ενας παικτης που πηρε το πρωτο του 90λεπτο μολις πριν 3 μερες.Συνεχιζουμε με ενα σετ παιχνιδιων διαφορετικο σε σχεση με αυτο στην Τριπολη,στα οποια θα βρουμε απεναντι μας λεοφωρεια.Αν δηλαδη ο Αγγλος ζοριστει σε αυτα η εναλλακτικη λυση στον αγωνα μας για κατακτηση του πρωταθληματος θα ειναι ενας ταλαντουχος 21χρονος που βγαινει πρωτη φορα απο την πατριδα του? Δεν ξερω τι να πω,εγω τα βλεπω ολα τοσο λαθος? Μακαρι να ειναι ετσι ρε παλικαρια αλλα εγω στο ακουσμα της ειδησης σχεδον σοκαριστικα.Αποχωρησε ο πρωτος μας σκορερ,ο παικτης κλειδι μεχρι τωρα με ποσο ρεκορ στην ιστορια μας.Δεν μπορει η απαντηση σε αυτο να ειναι ο Πολωνος πιτσιρικας...
Δεν είναι κακό να γίνονται τέτοιες κινήσεις, αλλά συμφωνώ 100% μαζί σου... και εγώ σοκαρίστηκα. Είναι άλλο να έχεις έναν ποιοτικό σκόρερ βασικό και να κάνεις τέτοιες κινήσεις για το μέλλον και άλλο να πας για πρωτάθλημα και να βασίζεσαι σε τόσο σημαντική θέση σε έναν 21χρονο Πολωνό.... Και το καλοκαίρι θα έχουμε τον Πολωνό, τον Ακπομ και τον Κουλούρη για να πάμε να μπούμε στους ομίλους.... Δεν είδαν όλη τη χρονιά ότι στα εξτρέμ έχουμε Λημνιό και Ζαμπά που ναι μεν έχουν προοπτική (ειδικά ο Λημνιός διότι εκτός από ένα ματς με τη Μπατε ο Ζαμπά προσωπικά εμένα δε με έχει πείσει), αλλά είναι τόσο ασταθείς στην απόδοσή τους που δεν μπορείς να βασιστείς επάνω τους.
Και γιατί δεν ανέβαζαν τον σέντερ φορ της Κ19; Πόση διαφορά θα έχει με τον Πολωνό;
Επίσης, φεύγουν Ουάρντα και μάλλον ο Ελ Καντουρί και επιστρέφει ο Ενρίκε... Μόνον εγώ βλέπω αποδυνάμωση;;; Ξέρετε τη γνώμη του Λουτσέσκου για τον Ενρίκε;;;; Ρωτήθηκε;;;; Ρωτήθηκε που φεύγει ο Καντουρί;;; Διότι δεν είναι καθόλου καλή και επίσης δεν θέλει να φύγει ο Μαροκινός.. το καλοκαίρι προτίμησε τον Ουάρντα γνωρίζοντας ότι είναι τρελοκομείο από το να κρατήσει τον απείθαρχο και κακό τακτικά Ενρίκε..
Εκτός της επιστροφής του Γιαννούλη όλα αυτά με ξενίζουν....
Ψυχή που δεν αμάρτησε ποτέ της δεν αγιάζει...