Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.paok re niamouΑπλα για την ενημερωση σας. επειδη λογω δουλειας ακουω μεχρι τις 2 το βραδυ ραδιοφωνο, και μετα τις 12 επειδη δεν εχει κατι στη Θεσσαλονικη ακου χαβουζαιικο σπορ φμ. Σημερα λοιπον ειχε τριαδα με εναν βαζελο ενα γαβρο και τον κεφτε στα μικροφωνα. Αναλωθηκαν την πρωτη ωρα στο μπασκετ και μετα πιασανε το θεμα της διαιτας ( ΔΙΑΙΤΑΣ οχι διαιτησιας δεν εγραψα λαθος) . Δεν ειναι τυχαιο βεβαια το γεγονος οτι κανεις απο οσους πηραν τηλεφωνο δεν αναφερθηκε στο θεμα της ημερας που ειναι ο ξυλοδαρμος του κορακιου.
Στημενοι αρδ με στημενους ακροατες για να παραπλανειτε η κοινη γνωμη και ειδικα τα προβατα που ειναι αφθονα σε ολη την επικρατεια. Εμεις φυσικα το εχουμε τεντωσει το θεμα απο 100 πλευρες γιατι στο τελος η δικη μας γουνα θα καει. Οπως και να εχει ειμαστε για ακομα μια φορα με τον σταυρο στο χερι κατα καποιο τροπο, αφου το μονο που κανουμε ειναι να ακολουθουμε τις εξελιξεις και οχι να τις προλαβαινουμε. Ειναι μια παρτιδα σκακιου που οι αντιπαλοι μας παιζουν με προοπτικη 5 κινησεις μπροστα, και εμεις κοιταζουμε μονο την επομενη κινηση.
Δικη μου γνωμη ειναι οτι πρωταθλημα η θα διακοπει σε ενα μικρο ποσοστο, η θα απαξιωθει τοσο πολυ ωστε να μεινει στην ιστορια. Και φυσικα θα απαξιωθει και η αξια νικη και πορεια του ΠΑΟΚ.
Στα ριπαπα μου ομως οπως και αν ερθει. Για μενα θα ειναι πρωταθληματαρα οπως ηταν και κυπελαρα στον Βολο.

sourmenetesΑς μη μιλησω...τα νευρα μου. Ενα ματς κανονισαμε να δουμε και καποιοι γαμημενοι,μπασταρδοι μας το χαλανε.γαμω τη φαρα τους
obanebanesourmenetesΑς μη μιλησω...τα νευρα μου. Ενα ματς κανονισαμε να δουμε και καποιοι γαμημενοι,μπασταρδοι μας το χαλανε.γαμω τη φαρα τους
Σε καταλαβαινω απολυτα,το εχω παθει και εγω με αιτια τις εθνικες εκλογες,αν θυμασαι ειχε αναβληθει η αγωνιστικη.
Απο την αλλη με τοσα προβληματα μαζεμενα για την ομαδα μας,ισως και να ειναι καλο που δεν θα γινει το ματς.
MīngusΑυτοί είναι ικανοί να το κλείσουν το μαγαζί, αρκεί να μην το πάρει ο ΠΑΟΚ.