joshuaΠροσπαθω να πεισω τον εαυτο μου καθε χρονο οτι κατι εχει αλλαξει,προσπαθω να πεισω οτι αξιζει τον κοπο να ασχοληθω,να πω οτι πρεπει να επικεντρωθω στην ομαδα μου και να την δω να προοδευει, κρινοντας την αυστηρα, πολλες φορες πολυ αυστηρα,αδιαφορωντας για το τι κανουν οι αλλοι, γιατι διαφορετικοι κρινω οτι δεν εχει νοημα να ασχολειται κανεις.Την στιγμη που θα παραδεχτουμε οτι δεν υπαρχει η παραμικρη ελπιδα, για πιο λογο πραγματικα να συνεχισουμε να ασχολουμαστε? Για την χαρα του αθληματος,για την ομορφια του ελληνικου ποδοσφαιρου,για την μονιμα ανιδιοτελη αγαπη προς την ομαδα, η οποια αδυνατει να μας επιστρεψει λιγη χαρα, ακομα και αν αυτη καταφερει και τα κανει ολα τελεια? Και εκει που λες να, βλεπω λιγο φως,μια αμυδρη ακτινα φωτος στο βαθος,ερχονται μερες οπως η σημερινη που λες δεν αντεχω αλλο, θα παρω το τουφεκι μου, που λεει και το τραγουδι, να κατεβω οχι στον Ομαλο, αλλα καπου αλλου και θα αρχισω να γαζωνω κοσμο,θα γινω και εγω ενα ζωο ομοιο με τα αλλα,και αφου δεν μεινει τιποτα ορθιο τριγυρω, θα το στρεψω στον εαυτο μου την στιγμη που θα καταλαβω οτι και εγω ανηκα στην ιδια κοινωνια που τους ανεθρεψε...Μμμμμμ ισως ειναι απλα καλυτερα να κοψω το ποδοσφαιρο και να αφοσιοθω σε οτι μπορει να δωσει πραγματικα χαρα σε αυτη τη ζωη, εστω και μεσα στην ιδια κοινωνια με τους ''αλλους'' ,την ιδια αυτη κοινωνια που κατεστρεψαν ομοιοι τους, καθως το ποδοσφαιρο δεν αποτελει τιποτα αλλο παρα ενα μικροκοσμο της υπολοιπης ζωης μας και θα το κανω αυτο απλα και μονο επειδη ετυχε στους υπολοιπους τομεις να ειμαι τυχερος και να μην με εχει ακουμπησει η κατατροφικη λαιλαπα τους, οπως τοσους αλλους συναθρωπους μας.
Το ξερω οτι δεν θα το κανω γιατι πολυ απλα ΠΑΟΚ εισαι...
Σορυ για το μινι παραλληρημα...
Κανένα σόρρυ φίλε. Αυτά που είπες, να ξες πως είναι στο μυαλό πολλών ανθρώπων.

τις απαντησεις τις γνωριζουμε ολοι..