Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 20 ώρ.

desperandoΤο θα δούμε του Γιώργου είναι τρολιγκ στου σε αυτούς που συνεχίζουν να βγάζουν το όνομα, μήπως;Demiro ακπομ μοιαζει τον τιαμ οσο ο γκαρι τον ολισε.. οπως λεγατε πολλοι οταν ηρθε ο ροντριγκες...
επιπλεον οι αρδ ειναι αδιορθωτοι.. μετα τα στραπατσα συνεχιζουν.. λενε παμε κ για καρελη (πραγμα απιθανο ,αφου εχει ιδια στοιχεια με ακπομ) και 2ο λενε παμε για ακομα ενα εξτρεμ...
Δεν το λένε οι αρδ για καρελη αλλά ο Γιώργος
Demirκαι ο βιειρινια ιδια καριερα με ακπομ ειχε... σε ακαδημιες μεγαλης ομαδας,βασικος σε ολες τις εθνικες,δανεικος σε β εθνικη της χωρας και λιγο σε α....
Demirκαι ο βιειρινια ιδια καριερα με ακπομ ειχε... σε ακαδημιες μεγαλης ομαδας,βασικος σε ολες τις εθνικες,δανεικος σε β εθνικη της χωρας και λιγο σε α....

obanebaneΠοιοτικά καμμια σχέση κουλουρης ακπομ μεγάλη η διαφορά υπέρ του δεύτερου.... Όπως και ο Ζάμπα στο χόρτο θα τους δούμε θέλουν την στήριξη μας και έχουν όλα τα στοιχεία να παίξουν μπαλαρα στον ΠΑΟΚ....DimitrisSΠως προκύπτει ότι είναι κατώτερος του Κουλούρη ρε Μπάνε;
Δεν λέω ότι είναι έτη φωτός καλύτερος αλλά ποδοσφαιριστής από της ακαδημίες της Άρσεναλ που χτύπησε την πόρτα της πρώτης ομάδας έκανε προετοιμασίες με αυτην, πήρε μάλιστα και κάποια επίσημα λεπτα με κολακευτικά σχόλια από οπαδούς και προπονητη, γιατί είσαι απαισιοδοξος;
Γιατί στα 23 του οι παραστάσεις που έχει είναι λιγότερες από του Κουλουρη ή τέλος πάντων στα ίδια.
Θεωρητικά μιλαω Δημήτρη, ο παίχτης μπορεί να είναι κλάσεις ανώτερος του δικού μας,το βιογραφικό του όμως δε δείχνει κάτι τέτοιο.
Το παιδί δεν έχει παίξει σε υψηλό επίπεδο πουθενά,οι προπονήσεις της Άρσεναλ λένε κάτι άλλα όχι πολλά.
Θα τον δούμε,από τη στιγμή που δε τον έχω δει δε μπορώ να τον κρίνω.
Κατά τη γνώμη μου είναι στοίχημα και μάλιστα αρκετά μεγαλύτερο από τον Ζάμπα.
Aye4Ο Μίχελ πάντως έχει ξεφτυλίσει όλο το ΑΡΔΟμάνι της πόλης και περιχώρων.Μετά είναι να μην τα παίρνει στο κρανίο ο κολκας και να μην θυμάτε τις καλές εποχές επί βρυζα;
Χθες βράδυ τους έκανε διαρροή για το όνομα, σήμερα το μεσημέρι τον έφερε στο αεροδρόμιο...
K_geoΚαλημέρα παιδιά.Σωστός
Έχω πάρα, πάρα πολύ καιρό να εμφανιστώ, συνειδητά, ίσως και για..γούρι καθώς έκτοτε η ομάδα πάει με τα φρένα σπασμένα και ενα ψυχοπαθή οδηγό (το λαό).
Αλλά δεν γινόταν να μήν γράψω την εικόνα που έχω απο σήμερα στο μυαλό μου και όποιος μπορεί ας αιτιολογήσει το γιατί αυτή δεν θα είναι η πιο πλήρη, γαμάτη και ομαδάρα ΠΑΟΚ που είδαμε ποτέ.
πάρε τέρματα:
Πασχαλάκης, Ρέι και έχεις και Γλύκο-Σιαμπάνη. ΟΚ
πάρε άμυνα με τη γνώση -πια- ότι θα πάρουμε και ένα αρ.μπακ έστω για μπακ άπ της ΑΡΧΗΓΑΡΑΣ Αντελίνιο Βιερινία:
Μάτος, Βαρέλας (ο κορυφαίος σεντερ μπακ του ΠΑΟΚ όσο θυμάμαι εγώ), Κρέσπο, Χατσερίδης, ΒΙΕΙΡΙΝΙΑ κτλ κτλ
πάρε κέντρο:
Κάνιας, απο ότι φαίνεται ο Βέρνμπλουμ, Σακχοφ, Μαουρίσιο, Χαρίση,Μουλέν κτλ κτλ
και τέλος, πάρε μπροστά να έχεις σεχ και βία:
Πρίγιο, Ακπομ,Ζαμπα,Πέλκας,Ελ Καντουρί,Μπίσε, Ουάρντα, Λημνιός,Λάμπρου κτλ κτλ.
και πάρε και διαρκείας, και άσε με μόνο να κάνω εκδρομές.
πλέον δέν λέμε ότι ήρθε η ώρα. πλέον ζούμε τη στιγμή που περιμέναμε.
Δικεφαλε για σενα τραγουδω και όπου παιζεις θα σε ακολουθώ.
αυτά τα λέμε ξανά...κάποτε![]()