μα ο ΠΑΟΚ μια ζωή τιμωρείται, όταν αντιδρά στην αδικία
για μας αυτές οι τιμωρίες πρέπει να είναι παράσημα

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.MīngusΕπειδή γενικά δεν έχει αναφερθεί πολύ και μας έχουν αναγκάσει να αναλωνόμαστε αλλού,
ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΑ ΕΠΕΣΕ ΠΟΥΤΣΑ ΚΟΥΛΑ ΜΟΥ
Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.
PAOK_AntarcticaΛοιπόν, όλα όσα έχουν γίνει μας έχουν ξενερώσει όλους. Κι εγώ νιώθω εξαιρετικά άδειος.
Το θέμα είναι: Ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά είναι ΠΡΩΤΟΣ. Και με ματς λιγότερο το οποίο θα διεκδικήσουμε να γίνει στο διαιτητικό δικαστήριο. Στο χορτάρι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
Τώρα, μπορούμε να κλαίμε ή μπορούμε να σφίξουμε τα δόντια και να δούμε πως θα αντιδράσουμε.
vs40Παραθέτω ένα σχόλιο προφανώς Αεκτσή από το Sdna: 'Δεν δεχομαι να υποτιμα βαναυσα τη νοημοσυνη μου κανενας Κομινης... Οχι μονο λεει ψεμματα αλλα προσπαθει να βγαλει τυφλους η τρελους ολους τους Ελληνες... Ολοι ειδαμε να σηκωνει το χερι και να καταλογιζει οφσαιντ. Για κακη του τυχη τον πιανει η καμερα, δευτερολεπτα πριν το ντου Σαββιδη, να εξηγει στο Βιειρινια γιατι ακυρωνεται το γκολ.'
ΟΛΑ τα σχόλια περιέργως έχουν ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο. Λένε ότι αρχικά ο διαιτητής έδειξε οφσάιτ και όχι σέντρα. Λένε όλη η Ελλάδα το είδε. Ρε παιδιά μήπως εμείς στο ΠΑΟΚΜΑΝΙΑ έχουμε καμιά αρρώστια - παραισθήσεις? Δεν το έγραψε ένας. Το γράφουν ΟΛΟΙ και σε όλα τα άρθρα. Μπορεί να μου εξηγήσει κάποιος τι σημαίνει αυτό είτε για εμάς είτε για αυτούς?
PAOK_AntarcticaΛοιπόν, όλα όσα έχουν γίνει μας έχουν ξενερώσει όλους. Κι εγώ νιώθω εξαιρετικά άδειος.
Το θέμα είναι: Ο ΠΑΟΚ αγωνιστικά είναι ΠΡΩΤΟΣ. Και με ματς λιγότερο το οποίο θα διεκδικήσουμε να γίνει στο διαιτητικό δικαστήριο. Στο χορτάρι βρισκόμαστε ένα βήμα πριν την κατάκτηση του πρωταθλήματος. ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΝΑ ΜΑΣ ΤΟ ΚΛΕΨΟΥΝ ΜΕ ΤΟ ΕΤΣΙ ΘΕΛΩ.
Τώρα, μπορούμε να κλαίμε ή μπορούμε να σφίξουμε τα δόντια και να δούμε πως θα αντιδράσουμε.