Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 10′
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 23′
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 26′
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 28′
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 30′
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 32′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 8 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 8 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 8 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 8 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 22 ώρ.joshuaΜεσω του πιο hot τοπικ θα ηθελα να χαιρετησω για ενα διαστημα οσους βλεπω και με βλεπουν ως φιλο στο φορουμ.Δεν εχω δυναμη εδω και αρκετες μερες να στηριξω τον ιδιο μου τον εαυτο,πλεον η κατασταση νιωθω οτι απειλει τουλαχιστον την ψυχικη μου υγεια,δεν υπαρχει πια τιποτα σε αυτο το ποδοσφαιρο που να με εκφραζει,δεν το διασκεδαζω στο ελαχιστο και η πικρα ειναι ακομα μεγαλυτερη οταν εστω και ενα μικρο μερος της πικρας πηγαζει απο τη δικη μου ''οικογενεια'',τους αλλους τους ηξερα, αν και για καποιους απο αυτους συνεχιζα να σκεφτομαι ρομαντικα μεχρι και πριν λιγο καιρο.Τρεμω πραγματικα για το τι επιφυλασσει το αμεσο μελλον για την ομαδα που επελεξα και δεν κληρονομησα,οφειλω ομως πρωτα να προστατεψω τον εαυτο μου.Να ειστε καλα παλικαρια,καλη δυναμη σε ολους,θα μας χρειαστει,εδω θα ειμαι και θα παρακολουθω,απλα αδυνατω να συμμετασχω.
AthensΑισίως φτάνω τα 50 έτη...
Δεν καπνίζω
Δεν πίνω
Δεν ξενυχτάω
Δουλειά σπίτι και ένα μόνο χόμπι...η ΠΑΟΚΑΡΑ
Τόσα χρόνια...τόσες ώρες τέτοια αφιέρωση σε κανέναν..και κει που ήρθε η ώρα να χαρώ είδα κλέφτες σε δύο βδομάδες να κλέβουν τα όνειρα μου...
Νισαφι πια...δεν μπορώ...κουραστηκα
MīngusΠοιος Μίχελ τώρα...
Πάρτε μαθήματα.

Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.