Εγω θα το πω και ας φαω κραξιμο,συνηθισμενος ειμαι αλωστε...Η διαιτησια τα τελευταια 2 χρονια ειναι κακη αλλα ΔΕΝ ειναι στημενη.Απαιτουμε απο τους διαιτητες να λειτουργησουν σωστα και δικαια στα πλαισια μιας κοινωνιας μεσα στην οποια δεν λειτουργει ΤΙΠΟΤΑ σωστα και δικαια.Ριξτε μια ματια στα διαφορα sites,ακουστε λιγο ραδιοφωνα,διαβαστε εφημεριδες,συνομιληστε σε ενα καφενειο,ριξτε απλα μια ματια στο καθρεφτη και αναλογιστειτε μετα αν μοιαζει περιεργο οτι γινεται εντος 4 γραμμων του γηπεδου.Δεν προκειται να αλλαξει τιποτα στην ελλαδα ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.Εχουμε δει πραγματικα στημενες διαιτησιες στο παρελθον,παιχνιδια στα οποια γινονταν ΟΡΓΙΑ που εβγαζαν ματι,πλεον και προς το παρον ΔΕΝ ειναι ετσι.Πιστευω ειλικρινα οτι γινεται προσπαθεια να κρατηθουν ισορροπιες αλλα ΔΕΝ βοηθαει κανεις.Το πεναλτι που δοθηκε χτες στην κουλα ειναι ΟΣΟ ΠΕΝΑΛΤΙ ηταν και του Πριγιοβιτς.Δυο φασεις στις οποιες οι επιθετικοι εκμεταλευονται τη κινηση του αμυντικου και ο ενας πεφτει μισο μετρο πριν την επαφη και ο αλλος βουταει μονος και οχι ως αποτελεσμα της επαφης.Ναι ο ΠΑΟΚ εχει και αλλες φασεις για τις οποιες μπορει να φωναζει στο παιχνιδι με την τριπολη αλλα αν ο διαιτητης ηταν στημενος ΔΕΝ θα σου εδινε το πεναλτι του Πριγιοβιτς κατι που εχουμε δει ΠΟΛΛΑΚΙΣ σε προηγουμενες εποχες.Εκανε μια σωστη ερωτηση ο Ντιμ χτες.Ποσοι παοκτσιδες θα ζητουσαν πεναλτι στην φαση του Μανταλου και ποσοι θα παραδεχονταν πεναλτι στην φαση του Πριγιοβιτς αν οι φασεις γινονταν αναποδα? Τρια παιχνιδια των τριων διεκδικητων σε 2 αγωνιστικες εχουν ηδη κριθει απο αμφισβητουμενα πεναλτι αλλα ολοι δινουν μαχη για να αποδειξουν οτι το δικο τους ηταν και των αλλων δεν ηταν,κανεις δεν ειναι διατεθημενος να προσπερασει και ειμαστε ακομα στο Αυγουστο...Αυτο λεει πολλα και τιποτα.Δεν λεω,μπορει η δικη μας αλληθωρη ματια να αποτελει και προιον συμπλεγματος που εχει δημιουργθει απο την συνεχομενη κακοποιηση αλλα αυτο δεν αποτελει παντα δικαιολογια.Κανεις δεν αμφισβητει οτι γινεται μαχη στο παρασκηνιο του ελληνικου ποδοσφαιρου αλλα εγω δεν αμφισβητω οτι γινεται μαχη στην οποια πλεον συμμετεχουμε ΚΑΙ εμεις.Δεν ξερω αν στην τελικη ζυγαρια εχουμε τα περισσοτερα θυματα,καποτε δεν συμμετεχαμε καν,ημασταν ηδη νεκροι χωρις μαχη,αλλα αυτη γινεται και κανεις δεν συμμετεχει σε αυτη με αγνες προθεσεις, γιατι ΤΙΠΟΤΑ σε αυτη την ρημαδα χωρα δεν λειτουργει με αγνες προθεσεις και για αυτον τον λογο στο τελος ΤΙΠΟΤΑ ΔΕΝ ΠΡΟΚΕΙΤΑΙ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙ.Εγω θα ευχομουν να παραμεινει η κατασταση ως εχει,ειναι οτι πιο κοντα σε 50-50 εχω δει στα 43 μου χρονια αλλα δεν θα παραμεινει γιατι η μαχη στην οποια αναφερθηκα δεν θα σταματησει αν δεν βγαλει νικητη και συνηθως αυτος ειναι ο πιο δυνατος και τετοιος δεν ειναι ουτε η κουλα ουτε ο ΠΑΟΚ...
Time to get it, before you let it get to you
Here he comes now, stick to your guns and let him through