ακριβως
και το εξαιρετικα ενδιαφερον ειναι πως πολλοι απομονωσαν μονο την φαση του πριγιο
το τι λενε οι οπαδοι της μιας ή της αλλης ομαδας δεν παιζει τοσο ρολο δεδομενου πως δεν διαμορφωνουν κλιμα,δεν επηρεαζουν

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 1 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 1 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 1 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 9 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 9 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 9 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 9 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 23 ώρ.navigator11Dimg4Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Εσύ με το "ζόρι" θες να αποσπάσεις τη συγκεκριμένη απάντηση. Αν εσύ λοιπόν το ζητούσες, ίσως και με επίταση ακόμα, το πέναλτι σε ίδια ακριβώς φαση, δικαίωμά σου. Ούτε θα σε κακίσει κανένας ούτε τίποτε. Εγώ σου είπα τι πιστεύω. Δε θα γούσταρα να δω τον Πρίγιοβιτς να κάνει τέτοια αχρειότητα. Εξαιρώντας τα ματς με τους δυο γαύρους. Εκεί από εκδικητικούς λόγους μόνο θα γούσταρα. Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν είναι.

navigator11Dimg4Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Εσύ με το "ζόρι" θες να αποσπάσεις τη συγκεκριμένη απάντηση. Αν εσύ λοιπόν το ζητούσες, ίσως και με επίταση ακόμα, το πέναλτι σε ίδια ακριβώς φαση, δικαίωμά σου. Ούτε θα σε κακίσει κανένας ούτε τίποτε. Εγώ σου είπα τι πιστεύω. Δε θα γούσταρα να δω τον Πρίγιοβιτς να κάνει τέτοια αχρειότητα. Εξαιρώντας τα ματς με τους δυο γαύρους. Εκεί από εκδικητικούς λόγους μόνο θα γούσταρα. Έχοντας πλήρη επίγνωση ότι δεν είναι.
Παλαιολόγοςπιο ομορφα ομως λιγο.
δεν θεωρω καν πεναλντι αυτο του πριγιοβιτς,που μπροστα σε αυτο ειναι μαρς
προφανως καταλαβα το ερωτημα σου,αλλα το θεωρω αδιαφορο μαλλον,λογης απαντησεις θα λαβεις
αυτο που βρισκω ενδιαφερον ειναι η σταση τριτων (;)απεναντι σε τετοιες φασεις και ευρυτερα του χωρου,ιδιως που εδρευει στο κεντρο.
anekfrastosDimg4Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?
Εγώ όχι. Εγώ βέβαια λέω ότι κ του Πριγιοβιτς δεν ήταν. Ήταν όμως του ουαρντα όπως ήταν κ οι 2 κόκκινες που έπνιξε.
Dimg4Οκ εγω ο ασοβαρος ρωταω τους εξισου ασοβαρους αν γινοταν η ιδια φαση στον Πριγιο θα ζητουσαμε πεναλτυ?