nothuΚαλος ο μολεδο αλλα μασουτ ουτε κι αυτος ειναι.Δυστυχώς
Στάλθηκε από το MI MAX 2 μου χρησιμοποιώντας Tapatalk

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.nothuΚαλος ο μολεδο αλλα μασουτ ουτε κι αυτος ειναι.Δυστυχώς

Ο 32χρονος Μάρσιο Αζεβέδο είναι προ το πυλών της Τούμπας και το metrosport.gr επικοινώνησε μαζί του.
Στην ερώτηση για το αν θα ολοκληρωθεί η μεταγραφή του στον ΠΑΟΚ ο Βραζιλιάνος άσος δήλωσε: «Είναι αλήθεια πως έρχομαι το Σάββατο. Όλα κύλησαν ομαλά, έχω συμφωνήσει με τον ΠΑΟΚ και σύντομα θα υπογράψω το συμβόλαιο μου. Ανεπίσημα είμαι ήδη παίκτης του ΠΑΟΚ»
Έτσι επιβεβαιώνονται οι πληροφορίες που έκαναν λόγο για τελειωμένη μεταγραφή.Με αυτόν τον τρόπο οι ασπρόμαυροι θα προσθέσουν έναν πολύ ποιοτικό παίκτη σε μια θέση που πονούσαν πολύ.

. Επίσης, εφόσον ο Χουλτ πουληθεί, ίσως τους δώσουμε τον Λέοβατς, γιατί δεν βλέπω να ενδιαφέρεται κανείς να τον αγοράσει. Ίσως μάλιστα να πληρώσουμε μέρος του συμβολαίου του. Όλα αυτά συμβαίνουν γιατί ο ΠΑΟΚ μοιράζει απλόχερα Ρώσικα ή και Κινέζικα συμβόλαια, και έτσι ούτε τζάμπα δε μπορεί να δίνει παίκτες που σαπάκια δεν τα λες (Κάνιας, Λέοβατς, Κάτσε, Τζάλμα).