Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 21 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 21 ώρ.

Dimg4Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email

cellophanDimg4Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email
Στάνταρ εσένα σε πήρε ο Λούτσος και σε ενημέρωσε προσωπικά, γιατί έχω καταλάβει πως είστε κολλητάρια......![]()
εχουμε ιδιαιτερη σχεση, εγω τον περναω πριονοκορδελα πρωι βραδυ κι αυτος βαζει καμπος και βιερινια μπακcellophanDimg4Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email
Στάνταρ εσένα σε πήρε ο Λούτσος και σε ενημέρωσε προσωπικά, γιατί έχω καταλάβει πως είστε κολλητάρια......![]()
τετοια πλεκτανη ρε Ντιμ;
).Dimg4cellophanDimg4Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email
![]()
![]()
εχουμε ιδιαιτερη σχεση, εγω τον περναω πριονοκορδελα πρωι βραδυ κι αυτος βαζει καμπος και βιερινια μπακ

Χωρικόςάντε να τον δουμε τώρα τον Μολεδο που μας εχετε ζαλίσει τόσο καιρό με την πάρτη του! Όντως είναι τόσο καλός παίχτης;
αα και κάτι αλλο που το χω απορία. Θυμάστε λετε π.χ τον Αζεβέδο ή τον Λούκας παλαιότερα ή δεν ξέρω γω ποιον αλλον, απ'τα παιχνίδια μεταξύ μας. Ρε πως είναι δυνατόν; Εγώ ούτε ενα όνομα δεν θυμάμαι απ'τους αντιπάλους, ούτε πως επαιξε εναντίον μας. Αντιθέτως θυμάμαι την παραμικρήλεπτομερεια δικών μας παιχτών. Εντάξει με λίγες εξαιρέσεις όπως τον Σουάρες ή τον Ντένις Μπέργκαμ
cellophancellophanDimg4Τελειωσε του Μολεδο μαγκες. Αν υπαρχει καποιος μοντ που θελει να μαθει την πηγη μ για να μη νομιζετε οτι λεω μαλακιες, ας μου στειλει email
![]()
![]()
εχουμε ιδιαιτερη σχεση, εγω τον περναω πριονοκορδελα πρωι βραδυ κι αυτος βαζει καμπος και βιερινια μπακ