Dimg4kataramenos5Ξεκαθαρα (ΠΑΟΚτσηδικα)πραγματα Αν κερδισουμε μας εχει κανει Μπαρτσελονα,αν χασουμε ειναι λιγος και πρεπει να φυγει.
Κατ επειδη το επανελαβες, διαβασες καπου οτι αν κερδισουμε ειμαστε μπαρτσελονα ή επειδη κερδισαμε την τραγικη τριπολη γιναμε μπαρτσελονα? Μηπως δημιουργεις τα ακρα απο μονος σου? Λιγος ειναι ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ και στις δηλωσεις του. Την τριπολη την κερδισαμε με δυο σουτ και μια ανουσια υπεροχη. Εβλεπες τους παικτες να κουτουλανε μεταξυ τους. Τωρα να δω την μαγκια του στο οακα.
Αχ ρε Dim...Οταν εχω γραψει αυτο
από kataramenos5 » Τρί Οκτ 31, 2017 12:44 am
Το πρωτο ημιχρονο και το δευτερο γκολ λενε πολλα.Λεν πως κατι γινεται.Το αν αυτο που γινεται θα μεγαλωσει κι αλλο ωστε να γινει αρκετο ειναι αλλο καπελο.Ο χρονος θα δειξει.
μπορει να πιστευω οτι γιναμε Μπαρτσα?Σε σχολια του τυπου
slidarΜΠΑΡΤΣΕΛΟΝΑ ΘΑ ΜΑΣ ΚΑΝΕΙΣ ΛΟΥΤΣΟΟΟ..

από goran 64 » Τρί Οκτ 31, 2017 2:54 pm
Ρεάλ για την ακρίβεια, μιας και αυτού του τύπου το transition είναι πιο χαρακτηριστικό των μισητών mereges...
ανφερομαι που ομως αν νικησουμε και σε ΟΑΚΑ καποιοι θα τα εννοουν κιολας.Το περσινο"πωπω Λαος και τι ομαδα" μετα απο 4-5 νικες το ξεχασες?Την υπερβολη με την οποια αντιδραμε ειτε στα καλα ειτε στ ασχημα θελω να δειξω.
Δε κερδισες 2 αγωνιστηκες εισαι για κρεμασμα,κερδισες το γαυρο εισαι Μπαρτσα ετσι και ως ΠΑΟΚτσης κι εγω το κανω λιγο πιο υπερβολικο.Για αυτο εβαλα στην παρενθεση το ΠΑΟΚτσηδικα
Να το παρουμε λιγο πιο ψυχραιμα ειναι η αποψη μου και ισως να τα απολαυσουμε και λιγο .Δε το χαιρομαστε πλεον το ποδοσφαιρο ,καταντησε αγχος κι οχι απολαυση.Το κυνηγι τος αηττητης υπερομαδας του γαυρου με 3 ηττες σε 5 χρονια μας εχει αποτρελανει.Ζηταμε το μη φυσιολογικο, να μη χανουμε ποτε,να τους κερδιζουμε ολους ανεξαρτητως συνθηκων.Αν εκφρασεις αυτη την απαιτηση σ καποιο μη ελληνα που ασχολειται με ποδοσφαιρο και του εξηγησεις οτι η ομαδα αλλαξε 3 προπονητες σε 5 μηνες και 6-7 παικτες θα σε πει τρελο.Χαλαρωστε λιγο απολαυστε την μπαλιτσα και μη βιαζεστε.Οταν σκεφτεσαι η ενεργεις βιαστικα σχεδον παντα θα κανεις λαθος.