Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 6 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 6 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 6 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 6 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 14 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 14 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 14 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 14 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08
goran 64Το γραψες κάτω ακριβώς απ το post του Aureliano όμως, ο οποίος δεν υπενθύμισε-νουθέτησε σε κανέναν να μην τους κράζουμε, αλλά απλά έκρινε προσωπικά ότι "δεν είμαστε σε θέση να κράζουμε", συγκρίνοντας την φετινή μας κατάσταση (που όσο κι αν δεν μας αρέσει είναι δεινή) σε σχέση με την δική τους...Εσύ όχι μόνο το πήρες για νουθεσία, καταλαβαίνοντας λάθος αυτό που κατάλαβες, αλλά σου προκάλεσε και αποστροφή, οπότε, as you see...
Όσο για το άλλο που κατάλαβες (μάλλον πάλι λάθος όπως φαίνεται), το σχόλιο σου, στο οποίο αναφέρομαι, είναι αμέσως μεθεπόμενο από κάποιο αντίστοιχο δικό μου κι ας μην το quotάρισες, στο topic μάλιστα του Λουτσέσκου και όχι του αγώνα και παραθέτω κι εγώ τον αντίστοιχο σύνδεσμο "για του λόγου το αληθές"...![]()
http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=237&t=7145&start=1215
Υ.Γ. Στον σύνδεσμο που παρέθεσες μάλιστα, επισημαίνω ότι ο GoMaRoS γράφει για σύνθεση 3-5-2 και όχι 3-4-3... 🧐
Υ.Γ. 2...Ευχαριστώ για τις φατσούλες σου, αν και δεν φαίνεται να τις χρειάζομαι όπως (ίσως) καταλαβαίνεις πια...

goran 64Αν δεν αντέχεις τόση προπονητική μαεστρία, καλά θα κάνεις να μην δίνεις σημασία στους προπονητές-μαέστρους...
Το να κριτικάρεις όμως, καταλαβαίνοντας μάλιστα άλλα αντί άλλων που γράφονται και ειρωνευόμενος δεν σε τιμάει!
Να σαι καλά...

black deathgoran 64Αν δεν αντέχεις τόση προπονητική μαεστρία, καλά θα κάνεις να μην δίνεις σημασία στους προπονητές-μαέστρους...
Το να κριτικάρεις όμως, καταλαβαίνοντας μάλιστα άλλα αντί άλλων που γράφονται και ειρωνευόμενος δεν σε τιμάει!
Να σαι καλά...
Έχω την τάση γενικά να προσαρμόζομαι στο συνομιλητή μου. Κακώς ίσως.

Dinos_LiverpoolΌχι!
Νικήσαμε 3-2.
hasio_johnΒρε συ Αποστόλη. Κόντεψα να σπάσω την οθόνη μου βλέποντας τον καριόλα ..., γιατί τον έβαλες???
ΑποστόληςΑ[/url]

black deathΜα αν βαρέθηκες (και το καταλαβαίνω αυτό) δεν βλέπω το λόγο να μπεις τούτες τις ώρες σε αυτό το τόπικ. Ξέρεις τι θα διαβάσεις.Πολύ σωστός
Όσο για την καζούρα, είναι ένας απ' τους λίγους λόγους που ασχολούμαστε ακόμα με αυτό το πράγμα που λέγεται Ελληνικό ποδόσφαιρο, και πάντα περικλείει μια αλαζονεία (απ' όλες τις πλευρές), που κι αυτή βγάζει γέλιο αν δεν τα παίρνεις στα σοβαρά (όπως έκανε το κορεό των καθυστερημένων χθες).
Όλα αυτά βέβαια δεν βλέπω τι σχέση έχουν με την κατάσταση του ΠΑΟΚ, λες και μπορούμε εμείς να βάλουμε σε σειρά την ΠΑΕ στην παρούσα φάση.