που φορέσανε οι γκει.. εγώ προσωπικά αν ήμουν μια από τις μεγάλες ομάδες που βάλανε με περισσό θράσσος να προσκυνάνε τον δαφνομπουκωμένο θα τους έριχνα όπου τους έβρισκα όσα γκόλ και σφαλιάρες μπορούσα.. για να μάθουν να σέβονται..

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08
που φορέσανε οι γκει.. εγώ προσωπικά αν ήμουν μια από τις μεγάλες ομάδες που βάλανε με περισσό θράσσος να προσκυνάνε τον δαφνομπουκωμένο θα τους έριχνα όπου τους έβρισκα όσα γκόλ και σφαλιάρες μπορούσα.. για να μάθουν να σέβονται..

black deathΣιγά μη μας πιάσουν κι οι τύψεις πριν κοροϊδέψουμε τη μεγαλύτερη ταναπού των Ευρωπαϊκών γηπέδων. Μα πόση μετριοπάθεια πια...
Και μόνο για αυτό το γελοίο και τρισάθλιο κορεό, και λίγα φάγανε.

black deathΣιγά μη μας πιάσουν κι οι τύψεις πριν κοροϊδέψουμε τη μεγαλύτερη ταναπού των Ευρωπαϊκών γηπέδων. Μα πόση μετριοπάθεια πια...

black deathΔεν κατάλαβα λάθος. Υπήρξαν μέχρι τώρα τουλάχιστον 2 ποστ που μας υπενθύμισαν να μην κράζουμε το γκέυ γιατί δεν έχουμε ομάδα και γιατί αποκλείστηκαμε από την Έστερσουντ κτλ. Εμένα αυτές οι νουθεσίες μου προκαλούν αποστροφή.
Όσο για το άλλο που λες, γράφτηκε σε τόπικ του αγώνα, άλλωστε δεν κουόταρα εσένα.
Να, πάρε και τρεις φατσούλες![]()
![]()
Edit: Και για του λόγου το αληθές: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=234&t=7178&start=105#p1358974
, πάνω-κάτω όλοι ξέρουν τι θα γραφτεί (και από ποιους), αλλά μπαίνουμε παντού και σχολιάζουμε, για να τοποθετηθούμε ακόμη και επί των όσων δεν μας προκαλούν έκπληξη, κάποιες φορές ιδίως για αυτά. Aureliano BuendiaΑπό εκεί και πέρα, κι εδώ μπαίνει ο χαρακτήρας του καθενός, όσον αφορά το τι σημαίνει καζούρα.
Εγώ προσωπικά, μου φαίνεται αστείο να κοροϊδέψω τον εκάστοτε πουστόγαυρο για μία ήττα από μία ομάδα που σε εμάς θα έριχνε μπόλικα τεμάχια, όπως και το να "δουλέψω" το μουσειακό έκθεμα του ρούλη, όπως έπραξε ο υιός Σαββίδης. Αυτό το σκέλος της απάντησής μου, όμως, είναι αυστηρά προσωπικό, εξυπακούεται πως ο καθείς πράττει όπως νιώθει, η απάντησή μου εντοπίζεται στο πρώτο σκέλος.
black deathΔεν κατάλαβα λάθος. Υπήρξαν μέχρι τώρα τουλάχιστον 2 ποστ που μας υπενθύμισαν να μην κράζουμε το γκέυ γιατί δεν έχουμε ομάδα και γιατί αποκλείστηκαμε από την Έστερσουντ κτλ. Εμένα αυτές οι νουθεσίες μου προκαλούν αποστροφή.
Όσο για το άλλο που λες, γράφτηκε σε τόπικ του αγώνα, άλλωστε δεν κουόταρα εσένα.
Να, πάρε και τρεις φατσούλες![]()
![]()
Edit: Και για του λόγου το αληθές: http://forum.paokmania.gr/viewtopic.php?f=234&t=7178&start=105#p1358974