Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

vs40Αν δε μείνει προπονητής καλός που να ξέρει τι θέλει, δύσκολο να εξελιχτούν τα ταλέντα. Όλα τα χρόνια του Ιβάν περάσανε προπονητές για κλάματα, πλην του Στέφενς που ήρθε με πρόβλημα υγείας στα τελευταία του. Με τον Ίβιτς πιστεύω/ελπίζω ότι θα βρούμε τον προπονητή 5ετίας που ψάχναμε. Για τις μεταγραφές που χρειαζόμαστε, πιστεύω πλέον ότι είναι αργά να πάμε σε μεταγραφή από Λατινική Αμερική με πολλά λεφτά σε στιλ Μπόου. Το σκέφτηκα καλά. Βλέπω πόσο χρόνο παραπάνω θέλει ένας παίκτης για να μπει στην ομάδα (Κάνιας πχ) όταν δεν κάνει προετοιμασία και πόσο αυξάνεις το ρίσκο να σου βγει παλτό η επένδυση, μόνο και μόνο επειδή ο παίκτης μπορεί να ξενερώσει και οι οπαδοί λόγω της μεγάλης αναμονής. Αν τον πάρεις μέσα Αυγούστου, θα είναι έτοιμος τον Οκτώβρη. Πάλι όμως θα φάει αμφισβήτηση και ο ίδιος θα απορρεί που δε θα παίζει ίσως. Καλύτερο οι σοβαρές επενδύσεις να γίνονται πριν ξεκινήσει η προετοιμασία, όπως έγινε με τον Μάτος, που ήδη "βγάζει τα λεφτά του" κι έγινε ένα με την ομάδα.
Την περίοδο αυτή ίσως καλύτερα να επενδύσουμε σε παίκτη που δε θα είναι τόσο αμεσα απαραίτητος και σε ηλικία που μπορεί να κάνει υπομονή για να πάρει τις ευκαιρίες του, δηλαδή ένα πολύ μεγάλο ταλέντο. Νομίζω ότι με τον Τανάσε είμαστε καλυμμένοι στη θέση του αριστερού εξτρέμ, αλλά και του 2ου επιθετικού. Οι Βαλκάνιοι αρέσουν πολύ την Ελλάδα, και προσαρμόζονται πιο εύκολα.
http://www.transfermarkt.com/florin-tanase/profil/spieler/314329
Είναι ακριβώς ο αντι-Μακ. Μέχρι και στη φάτσα μοιάζουν. Απλά αυτός είναι πιο ψηλός και αδύνατος (λόγω ηλικίας)
https://www.youtube.com/watch?v=tpGneEVrAgw
Αν δεν κινηθούμε, θα τον πάρει ο Μεκάλης. Αυτός είναι πραγματικό λαβράκι που μάξιμουμ θέλει 1,5Μ η ομαδα του, ενώ υπογράφει άνετα με μισθό 250Κ, αν δεν κάνουμε πάλι τον "Large" όπως συνηθίζουμε στους μισθούς. Η Βιτορούλ αμφιβάλω να του δίνει πάνω από 100Κ μισθό, γιατί είναι νεαρός και είναι το 1ο του συμβόλαιο.
che4joshuaΠηρες θεωρητικα τον καλυτερο αμυντικο του ρουμανικου πρωταθληματος,γιατι να μην σε ενδιαφερει και ο καλυτερος επιθετικος την προηγουμενη χρονια.
Γιατι ειναι Ρουμάνος
Πολυ απλα
pgetsosTo οτι ειναι φορουμ δε σημαινει πως βγαζουμε κολληματα, στα σοβαρα τωρα
Και το λεω γιατι εχει ξαναγινει η κουβεντα και επειδη γειτονες ειμαστε, ειναι ΠΟΛΥ πιθανο να εχουμε καποιον Ρουμανο εδω μεσα (οπως σιγουρα εχουμε Αλβανους που επισης εδω και εκει εχουμε καποια σχολια κατα καιρους...)
Τα 2 μου λεπτα απλως..
che4pgetsosTo οτι ειναι φορουμ δε σημαινει πως βγαζουμε κολληματα, στα σοβαρα τωρα
Και το λεω γιατι εχει ξαναγινει η κουβεντα και επειδη γειτονες ειμαστε, ειναι ΠΟΛΥ πιθανο να εχουμε καποιον Ρουμανο εδω μεσα (οπως σιγουρα εχουμε Αλβανους που επισης εδω και εκει εχουμε καποια σχολια κατα καιρους...)
Τα 2 μου λεπτα απλως..
Εντελως σοβαρά προσωπικά εχω δυο υπαλλήλους απο Ρουμανία και ειναι τοπ
Η όλη φάση δεν ειναι ρατσιστική ειναι καθαρά ποδοσφαιρική και κυρίως χιουμοριστική
Guitarmanche4joshuaΠηρες θεωρητικα τον καλυτερο αμυντικο του ρουμανικου πρωταθληματος,γιατι να μην σε ενδιαφερει και ο καλυτερος επιθετικος την προηγουμενη χρονια.
Γιατι ειναι Ρουμάνος
Πολυ απλα
Δεν χρειάζεται να απαντήσεις.
Είναι ρητορική η ερώτηση...
Πως κολάει ο υπερεθνικός Τσε που με τη ζωη του έδειξε ότι οι εθνικότητες δεν έχουν σημασία, με ατάκες του στυλ "δεν τον γουστάρω γιατί ειναι Ρουμάνος".
che4Οχι ρε φίλε και σε πάω με χίλια και το ξερεις
Σορρυ που παρεξηγήθηκα αλλα αν με ήξερες θα είχες τελειως άλλη αποψη
Πιο αντιρατσιστής απο μένα πεθαίνεις
Απλα κανουμε πλακίτσα
Προσωπικά οπως ειπα και παραπανω εχω και υπαλλήλους απο Ρουμανία δυο και γενικά απο 15 διαφορετικές εθνικότητες προσπαθώντας με τη στάση μου να ένωσω
Λυπάμαι που παρεξηγήθηκε η πλακα μου πραγματικά δεν το εννοούσα ετσι ουτε δευτερόλεπτο
Guitarmanche4Οχι ρε φίλε και σε πάω με χίλια και το ξερεις
Σορρυ που παρεξηγήθηκα αλλα αν με ήξερες θα είχες τελειως άλλη αποψη
Πιο αντιρατσιστής απο μένα πεθαίνεις
Απλα κανουμε πλακίτσα
Προσωπικά οπως ειπα και παραπανω εχω και υπαλλήλους απο Ρουμανία δυο και γενικά απο 15 διαφορετικές εθνικότητες προσπαθώντας με τη στάση μου να ένωσω
Λυπάμαι που παρεξηγήθηκε η πλακα μου πραγματικά δεν το εννοούσα ετσι ουτε δευτερόλεπτο
Αδερφέ μου αν ήταν κανένας άλλος μυστήριος του φορουμ δε θα σχολίαζα καν.
Επειδή όμως σε πάω και επειδη διάβασα το σημερινό σου σχόλιο στο θρεντ με τα Ψευδώνυμα, έπεσα από τα σύννεφα.
Αυτά είναι τα προβλήματα του γραπτου λόγου...