K_geoΗ άποψη μου δεν είναι ότι δεν υπάρχει ντεφορμάρισμα, υπάρχει και φαίνεται. τώρα, υπάρχουν 15 ημέρες για να διορθωθεί αυτό και ίσως τελικά να "πέσαμε" στο σωστό σημείο και μετά τη διακοπή να αρχίσουμε να ξανανεβαίνουμε...
η άποψη μου είναι ότι δεν δύναται να μιλάμε περι αγωνιστικής ...κατάντιας. Γιατί το θεωρώ λάθος και υπερβολικό το να μιλάμε για κατάντια όταν η ομάδα ακόμα στη σεζόν, είναι χωρίς ήττα πλην του ματς με τον Άγιαξ... 
Φίλε k_geo ,
Όταν η αξία του υλικού σου είναι πολλαπλάσια απο της Ξάνθης , της Βέροιας και της Λιμπερετς περιμένεις νίκες. Δε σημαίνει ότι πάντα θα νίκας - μπάλα είναι κι όχι σκάκι. Όμως οτιδήποτε πλην νίκης είναι αποτυχία , αν θες να λέγεσαι σοβαρή ομάδα.
Όταν ο παίκτης σου παίρνει 500 , όταν πληρώνεται στην ώρα του , όταν έχει τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις για να προπονηθεί , όταν είναι λυμένα όλα του τα επαγγελματικά προβλήματα ... ναι τότε το θεωρώ κατάντια . Θεωρώ κατάντια το 2016 να λέμε ότι κουράστηκαν απο 5 ματς και δεν είχαν φρεσκάδα. Θεωρώ κατάντια να περηφανεύεσαι ότι έχεις τόσο μεγάλο ροστερ και πάγκο και όταν έρχεται η ώρα να στηριχθείς εκεί να σε κρεμάνε όλοι. Το θεωρώ κατάντια σε συνοικία της Θεσσαλονίκης , γιατί τέτοια ήταν η Βέροια τη Κυριακή , να μη μασάς σίδερα.
Αν σε ενοχλεί η λέξη κατάντια , ας πούμε ότι είναι αγωνιστικό ντεφορμάρισμα. Δε θέλω να παίζω με τις λέξεις , ούτε τις έννοιες. Και σταμάτα , να χαρείς , τα σχόλια στυλ "απο 3 ματς βγάζετε συμπέρασμα". Τόσα ματς παίχτηκαν , αυτά έχω ως δεδομένα , αυτά μόνο μου δίνουν πάτημα να σχολιάσω. Στο απάντησε και ο Αποστόλης. Το σχόλιό μου έχει ισχύ μόνο μεταξύ της 4ης και της 5ης αγωνιστικής γιατί μόνο αυτά είναι τα δεδομένα μου. Δηλαδή άμα περιμένω 12 μήνες , θα αποκτήσω δικαίωμα να σχολιάζω για μελλοντικές εμφανίσεις και να μιλάω με βεβαιότητα; Όχι βέβαια.
Ότι βλέπω , σχολιάζω. Μέχρι τον Αστέρα έβγαζες καύλα στο παιχνίδι σου . Από τότε και μετά είσαι πολύ κάτω της βάσης. Και αυτό για μένα είναι κατάντια γιατί δείχνει αρνητική πορεία. Αν ήσουν έτσι απο την αρχή δε θα με πείραζε τόσο , αλλά είναι φανερό ότι σε πήρε η κατηφόρα γιατί κάτι δε πάει καλά. Ας το βρούνε αυτοί που πληρώνονται εκατομμύρια - μέχρι τότε που θα αλλάξει κάτι ο γραφικός γιαπας θα φωνάζει για κατάντια και ποδοσφαιρικά πάντα ρεζίλια.