Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 2 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 2 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

The_StalkerΈνα ενδιαφέρον στατιστικό από το 24.
Στα 4 ματς έχουμε 56 τελικές. Εξ αυτών, οι 11 μόνο είναι των φορ (!). Οι 28 είναι των μέσων και εξτρέμ, με τον Γκάρι να έχει τις περισσότερες (12). Ο Μάτος μόνος του, έχει 6 τελικές, περισσότερες από οποιονδήποτε φορ (!).
Κατά τη δική μου γνώμη, τα στατιστικά αυτά δείχνουν πεντακάθαρα γιατί πρέπει η μπάλα να πηγαίνει περισσότερο σε όποιον παίζει μπροστά, είτε είναι ο Κλάους, είτε ο Φακ, είτε ο Κουλούρης. Και γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε δις πριν αρχίσουμε το ξέσκισμα στον χ Κλάους.

joshuaΤα εχουμε πει 100 φορες για τον Κλαους,τα καλα και τα στραβα του αλλα πειτε μου ρε παλικαρια σας παρακαλω γιατι θα βαλω τα κλαματα απο τα νευρα μου,με την εντεκαδα που κατεβασε σημερα πως στο διαολο θα φανει ενα φορ που απαιτει ταισμα για να κανει κατι? Ποιος θα του περασει μια γαμημενη μπαλα,ο Κρεσπο ως δεξι μπακ,ο Μυστακιδης ως πλαγιος σε 4-4-2 η ο Χαρισης?
The_StalkerThe_StalkerΈνα ενδιαφέρον στατιστικό από το 24.
Στα 4 ματς έχουμε 56 τελικές. Εξ αυτών, οι 11 μόνο είναι των φορ (!). Οι 28 είναι των μέσων και εξτρέμ, με τον Γκάρι να έχει τις περισσότερες (12). Ο Μάτος μόνος του, έχει 6 τελικές, περισσότερες από οποιονδήποτε φορ (!).
Κατά τη δική μου γνώμη, τα στατιστικά αυτά δείχνουν πεντακάθαρα γιατί πρέπει η μπάλα να πηγαίνει περισσότερο σε όποιον παίζει μπροστά, είτε είναι ο Κλάους, είτε ο Φακ, είτε ο Κουλούρης. Και γιατί πρέπει να σκεφτόμαστε δις πριν αρχίσουμε το ξέσκισμα στον χ Κλάους.
Κατά τα άλλα δοκίμασε να ωριμάσεις λίγο ο αποπάνω, δεν κάνει κακό..
ΑποστόληςΑΕίχα πει ότι ο φετινός ΠΑΟΚ φαίνεται ότι (επιτέλους) έχει ξεπεράσει τον Αθανασιάδη. Δυστυχώς, οι τρεις τελευταίοι αγώνες με Ξάνθη, Σλόβαν και Βέροια με διέψευσαν.

giapasΤον έχει ξεπεράσει Αποστόλη μου. Σε ντεφορμάρισμα και αγωνιστική κατάντια