Επειδή το τόπικ αφορά σχόλια Ελληνικών ομάδων, θα κάνω τα δικά μου, έστω και αν ο υπέργηρος εμφανίσει ταχυπαλμία και πίεση. Τον έχω πει εξάλλου να μην τρώει κόκκινο κρέας, άσπρο κρέας, μαύρο κρέας, ούτε ψάρια, ούτε αυγά, ούτε φασολάδα.
Επίσης να πίνει μόνο εμφιαλωμένο Evian.
Στο θέμα μας: Είδα και τους 3 Ευρωπαϊκούς αγώνες του Θρήνου. Στον πρώτο, κόντρα στην Bayern, ήταν η ομάδα που ήξερα τόσα χρόνια. Τίποτε το ιδιαίτερο. Στα δύο εκτός έδρας όμως, η μεταμόρφωση είναι ορατή δια γυμνού οφθαλμού. Κατ' αρχήν δεν κλείστηκε πίσω προσπαθώντας να καταστρέψει το παιχνίδι του αντιπάλου. Το κέντρο του ήταν όλα τα λεφτά, ενώ και η άμυνά του είναι βελτιωμένη. Καμία σχέση με όσα έβλεπα πέρυσι. Δεν ξέρω, ίσως ο Silva να έχει βρει το τέλειο στήσιμο της ομάδας για τα εκτός έδρας παιχνίδια. Ίσως να τους ποτίζει τελευταίας τεχνολογίας μαντζούνια. Θα δείξει. Πάντως και στην Τούμπα στάθηκε καλά. Σε όλα τα παιχνίδια βέβαια είχε και μια δόση τύχης (Emirates, Τούμπα, Zagreb), αλλά αυτό είναι κάτι δεν που μπορείς να το προβλέψεις, ούτε να το καταπολεμήσεις. Λένε πάντως ότι η τύχη πάει με τους δυνατούς.
Η διαιτησία τον έπαιξε πολύ καλά σε όλα τα παιχνίδια. Εγώ θυμάμαι την διαιτησία που είχαμε με Benfica και με πιάνει τρέμουλο. Φαίνεται ότι η συνεργασία Platini - dealer αποδίδει.
Για την ώρα δεν με χαλάει που φέρνει βαθμούς στην Ελλάδα. Περιμένω να τον δω και στα εντός έδρας με Zagreb, Arsenal για να δω την δουλειά που έχει κάνει ο προπονητής τους.
Οι παίκτες πάντως είναι θηρία: σπάνια χάνουν προσωπικές μονομαχίες, ενώ υπερτερούν και στο ψηλό παιχνίδι.
Ο όμιλός τους έχει αποκτήσει μεγάλο ενδιαφέρον μετά τη νίκη των Λονδρέζων και όλα είναι ρευστά.
Επιτυχία είναι η συνεχής (έστω και μικρή) βελτίωση.