Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · μόλις τώρα
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.kataramenos5Τελικα δεν υπαρχει θεος.Δε μπορει αυτοι που εχουν στησει τα παντα κι εχουν αδικησει κοσμο και κοσμακη να εχουν τοση τυχη με το μερος τους.
ελπιζω σε καμια εξοδο Ρομπερτο
pgetsosΘα ξαναπώ πως δεν μπορεί να ισχύει μια ζωή το θέμα κωλοφαρδία
prist64kataramenos5Τελικα δεν υπαρχει θεος.Δε μπορει αυτοι που εχουν στησει τα παντα κι εχουν αδικησει κοσμο και κοσμακη να εχουν τοση τυχη με το μερος τους.
Αμαρτανεις...........................τέκνο μου.

pgetsossourmenetespgetsosΘα ξαναπώ πως δεν μπορεί να ισχύει μια ζωή το θέμα κωλοφαρδία
Τα ματς τα βλεπεις πετρο;;
Εννοείται, δε θα μίλαγα αλλιώς. Και τρελάθηκα στα δοκάρια
Και με Άρσεναλ όλοι για τύχη κτλ έλεγαν, εγώ τύχη δεν είδα, μια πολύ καλά στημένη ομάδα είδα και μια εξαιρετική απόκρουση
Όποια νίκη η ισοπαλία του γαύρου θυμάμαι, εδώ για τύχη μιλάμε. Ε δε το δέχομαι για ΚΆΘΕ αγώνα. Αλλά δε το συνεχίζω, θα φωνάζει ο Ντίνος
prist64pgetsosΘα ξαναπώ πως δεν μπορεί να ισχύει μια ζωή το θέμα κωλοφαρδία
Τα δυο δοκαρι και εξω?
kataramenos5prist64kataramenos5Τελικα δεν υπαρχει θεος.Δε μπορει αυτοι που εχουν στησει τα παντα κι εχουν αδικησει κοσμο και κοσμακη να εχουν τοση τυχη με το μερος τους.
Αμαρτανεις...........................τέκνο μου.
Ειπα να τον τσιγκλισω λιγο μπας και...

prist64Μπα,τα λεγαμε απο νωρις και στις 21.30 εφυγε,
ηταν κουρασμενος και πηγε νωρις για..................υπνο.
Εμ για αυτο .Εκλεισε τα ματια του ο Θεος παλιDinos_LiverpoolΕγώ, αν ήμουν γαύρος, θα έμπαινα να σπάω πλάκα μαζί σας, όμως!
Ε, δεν τρώγεστε!
Δεν μου λέτε, όταν παίζουμε εμείς, ποιος άλλος ασχολείται με μας;
Από την επόμενη φορά, κλείδωμα τα τόπικ κανονικά και με το νόμο!