Sera4Aureliano BuendiaΠρος το παρόν, δεν υπάρχει καμία απαίτηση από τον Γιώργο, η όλη κατάσταση είναι "τα παιδία παίζει", φίλε μου. Τιτιβίζει και ποστάρει ό,τι θέλει, κανείς δεν του λέει τίποτα, κανείς δεν έχει πέσει να τον φάει ή κάτι τέτοια χαζά που ακούω, ό,τι θέλει κάνει κι αν κάποιος πει κάτι θα κοντέψει να θεωρηθεί και εχθρός του ΠΑΟΚ γιατί μέμφεται το βλαστάρι του προέδρου. Στο δια ταύτα, αν ο Γιώργης δηλαδή ήταν Γιώργης Μαρινάκης και όχι Σαββίδης και έκανε ακριβώς τα ίδια, τι θα σκεφτόσουν για αυτόν;
Όσο για το ποιο ποιόν πρέπει να έχει ένας γιος μεγαλομετόχου, κι αφού αναρωτηθώ γιατί είναι αναγκαίο να τρώει οποιοσδήποτε στη μάπα τον γιο ενός μεγαλομετόχου (απεχθάνομαι ολίγον το ελληνικότατο επάγγελμα του "γιου πλουσίου"), νομίζω το "σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος" με καλύπτει, αν θέλουμε ντε και καλά μία απάντηση. Δεν νομίζω ότι οι διαθέσιμες επιλογές είναι Πετράν ή Σαββίδης Τζούνιορ. Αν και γενικά, δεν με νοιάζει το πώς πρέπει να είναι θεωρητικά ένας γιος μεγαλομετόχου, σαν θέμα έκθεσης μου κάνει, με νοιάζει ότι βρίσκω σαχλαμαρίστικη τη συμπεριφορά του υιού Σαββίδη.
Όσο για την ανακοίνωση, αν δηλαδή ο Σκόρδας, όταν ήταν πρόεδρος στον Άρη, ανέβαζε βίδεο μπροστά στην 4Α δεν θα έβγαζε ανακοίνωση η ΠΑΕ? Ένα πράγμα που με κάνει να γελάω είναι ότι διαβάζω από διάφορους ότι είναι ποινικά κολάσιμη η ανακοίνωση του ρούλη και ότι πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας (γνώριμο το ξεχείλωμα των νομικών εννοιών), ενώ κάποιοι εξ αυτών θα έσπευδαν να χαρακτηρίσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (προκλητική, επικίνδυνη, κτλ) μία ανάλογη συμπεριφορά από κάποιον χ,ψ σκουληκογιό σκουληκοπροέδρου.
Αν ρωτάς εμένα, όλα αυτά μου φαίνονται γελοία και ανάξια λόγου, γενικά θεωρώ το ελληνικό σπορ των ποδοσφαιρικών ανακοινώσεων θλιβερά φαιδρό, απλώς γελάω λίγο με την αχαλίνωτη έκπληξή μας για το ότι έβγαλαν ανακοίνωση.
αουρελιανε τα σεβη μου...
το καλυτερο που εχουμε να κανουμε αυτη τη στιγμη με το γιωργο σαββιδη θεωρω πως ειναι να μην δινουμε καθολου σημασια, μιας και το παιδι εμφανιζει να εχει συμπτωματα ιστριονικης προσωπικοτητας...αυτο μου εχει δειξει η μεχρι στιγμης συμπεριφορα του...
οι αγγλοι δινουν μια εξαιρετικη περιγραφη στη λεξη αλλα θαρρω πως ειναι ποινικα κολασιμη εδω μεσα 
Όπως και παραπάνω, έτσι κι εδώ συμφωνώ με όσα γράφει ο "συνταγματάρχης" και (ξανα)ϋποβάλλω τα σέβη μου...
Σεραφείμ...Με το τονισμένο διαφωνώ και εξηγούμαι...
Αν κάποιοι που καλοπροαίρετα θέλουμε την άμεση βελτίωση του, σε θέματα που "στραβά αρμενίζει" αδιαφορήσουμε και τον αφήσουμε έρμαιο στα "likes", τα χαζομπράβο και τις γελοίες παραινέσεις "να συνεχίσει έτσι", κάποιων ντιπ άμυαλων-θερμόαιμων, τότε θα χουμε ΚΑΙ εμείς μεγάλη ευθύνη για την λάθος πορεία που ΙΣΩΣ πάρει μελλοντικά...
Η αδιαφορία είναι η μάνα της απαξίωσης και το βλέπουμε καθαρά και καθημερινά πλέον στην κοινωνία μας!!!!
Γνωρίζω πως ούτε γιος μας είναι, ούτε καν συγγενής μας, ώστε να έχουμε την άμεση ευθύνη, αλλά δεν παύει, εκτός από γιος του Προέδρου μας, Αντιπρόεδρος και μέλος του Δ.Σ. της Π.Α.Ε., να είναι ένα ακόμα νεαρό Π.Α.Ο.Κ.τσάκι, απ όλα αυτά που οφείλουμε να παραδώσουμε τον μπιζίμ Π.Α.Ο.Κ., τον μεγαλειώδη Π.Α.Ο.Κ. των προγόνων μας...
Τον Π.Α.Ο.Κ. των μεγάλων ιδεών, των αγώνων και των επιτυχιών, αλλά και της κιμπαριάς και της ταπεινότητας!!!!