http://www.contra.gr/Columns/to-evaggelio/o-el-kantoyri-ekleise-ki-erxetai-ston-paok.4809846.html
Εδώ λέει πως η μεταγραφή πήγε να χαλάσει. Αν αληθεύει ίσως γι' αυτό να μιλάει για ρόμπα ο Γ. Σαββίδης.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · μόλις τώρα
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · μόλις τώρα
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · μόλις τώρα
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · μόλις τώρα
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 1′
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 7 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 7 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 7 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 7 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 21 ώρ.nasos66MANIAKOSΠώληση με λευθερας στη Χάιφα κ χωρις ποσοσοστο μεταπώλησης[/quot
Εσυ πρεπει να το κοιτάξεις, γιατι σου φευγουνε ολοι ελευθεροι.

Aureliano BuendiaΠρος το παρόν, δεν υπάρχει καμία απαίτηση από τον Γιώργο, η όλη κατάσταση είναι "τα παιδία παίζει", φίλε μου. Τιτιβίζει και ποστάρει ό,τι θέλει, κανείς δεν του λέει τίποτα, κανείς δεν έχει πέσει να τον φάει ή κάτι τέτοια χαζά που ακούω, ό,τι θέλει κάνει κι αν κάποιος πει κάτι θα κοντέψει να θεωρηθεί και εχθρός του ΠΑΟΚ γιατί μέμφεται το βλαστάρι του προέδρου. Στο δια ταύτα, αν ο Γιώργης δηλαδή ήταν Γιώργης Μαρινάκης και όχι Σαββίδης και έκανε ακριβώς τα ίδια, τι θα σκεφτόσουν για αυτόν;
Όσο για το ποιο ποιόν πρέπει να έχει ένας γιος μεγαλομετόχου, κι αφού αναρωτηθώ γιατί είναι αναγκαίο να τρώει οποιοσδήποτε στη μάπα τον γιο ενός μεγαλομετόχου (απεχθάνομαι ολίγον το ελληνικότατο επάγγελμα του "γιου πλουσίου"), νομίζω το "σοβαρός και μετρημένος άνθρωπος" με καλύπτει, αν θέλουμε ντε και καλά μία απάντηση. Δεν νομίζω ότι οι διαθέσιμες επιλογές είναι Πετράν ή Σαββίδης Τζούνιορ. Αν και γενικά, δεν με νοιάζει το πώς πρέπει να είναι θεωρητικά ένας γιος μεγαλομετόχου, σαν θέμα έκθεσης μου κάνει, με νοιάζει ότι βρίσκω σαχλαμαρίστικη τη συμπεριφορά του υιού Σαββίδη.
Όσο για την ανακοίνωση, αν δηλαδή ο Σκόρδας, όταν ήταν πρόεδρος στον Άρη, ανέβαζε βίδεο μπροστά στην 4Α δεν θα έβγαζε ανακοίνωση η ΠΑΕ? Ένα πράγμα που με κάνει να γελάω είναι ότι διαβάζω από διάφορους ότι είναι ποινικά κολάσιμη η ανακοίνωση του ρούλη και ότι πρέπει να παρέμβει εισαγγελέας (γνώριμο το ξεχείλωμα των νομικών εννοιών), ενώ κάποιοι εξ αυτών θα έσπευδαν να χαρακτηρίσουν με τον ίδιο ακριβώς τρόπο (προκλητική, επικίνδυνη, κτλ) μία ανάλογη συμπεριφορά από κάποιον χ,ψ σκουληκογιό σκουληκοπροέδρου.
Αν ρωτάς εμένα, όλα αυτά μου φαίνονται γελοία και ανάξια λόγου, γενικά θεωρώ το ελληνικό σπορ των ποδοσφαιρικών ανακοινώσεων θλιβερά φαιδρό, απλώς γελάω λίγο με την αχαλίνωτη έκπληξή μας για το ότι έβγαλαν ανακοίνωση.

Συνδέσου για να απαντήσεις σε αυτό το νήμα.