MīngusΣύμφωνα με το inpaok, προσφέρουμε 1 μύριο ετησίως για Σίβοκ. Πολλά δεν είναι;
Δεν νομίζω να ισχύει...
Δεν ξέρω αν εννοεί μεικτά η οχι αλλά γενικά τέτοιους παίκτες κπ εκεί τους κλείνεις

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 4 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 4 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 4 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 12 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 12 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 12 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 12 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08MīngusΣύμφωνα με το inpaok, προσφέρουμε 1 μύριο ετησίως για Σίβοκ. Πολλά δεν είναι;
Δεν νομίζω να ισχύει...

ParolosΜάλλον μόνο εγώ είμαι ο "αιρετικός", που θέλω ποιοτικό CB, και εξτρεμ ας είναι ένα ταλέντο-λαχείο.
Και εξηγούμαι..
lamosasΝα πετάει 40αρες ο Νομποα και να τις κατεβαζει ποιος; Ο Σαλπι;;;; Φέρτε Εξτρέμ ΧΘΕΣ

astronautlamosasΝα πετάει 40αρες ο Νομποα και να τις κατεβαζει ποιος; Ο Σαλπι;;;; Φέρτε Εξτρέμ ΧΘΕΣ
Ναι ρε, ο Σάλπι. Και μετά θα κερδίζουμε κόρνερ. Σε πειράζει?

ParolosΜάλλον μόνο εγώ είμαι ο "αιρετικός", που θέλω ποιοτικό CB, και εξτρεμ ας είναι ένα ταλέντο-λαχείο.
Και εξηγούμαι..
Η ομάδα έχει την 1η καλύτερη επίθεση με 37 γκολ σε 16 παιχνίδια.
Ενώ έχει την 10η καλύτερη άμυνα με 19 γκολ παθητικό σε 16 παιχνίδια.
Το 1,18 γκολ/αγώνα παθητικο είναι ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΟ για ομάδα που πάει για πρωτάθλημα..
Προτεραιοτητα ποιοτικό CB-ορχήστρα, να κρατάμε στο 0 τα χωριά. Εκεί να γίνει η υπέρβαση..
Δε γίνεται σε κάθε αντεπίθεση να είμαστε τρικυμία.
Στα της επίθεσης και με Μακ-Περειρα-Κλαους καλά είμαστε για 1 ματς τη βδομάδα.
astronautlamosasΝα πετάει 40αρες ο Νομποα και να τις κατεβαζει ποιος; Ο Σαλπι;;;; Φέρτε Εξτρέμ ΧΘΕΣ
Ναι ρε, ο Σάλπι. Και μετά θα κερδίζουμε κόρνερ. Σε πειράζει?

ΠεριπτεροςRizlaΠεριπτερος8 Φεβρουαρίου πρέπει να σκίσουμε το γαύρο, άρα ... τώρα οι μεταγραφές.
Τοτε να παρει τον μπαλτα ο Κωτσος και θα του πω εγω αμα θελει να γυρισει ή οχι...
Who is μπαλτας ?