Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

MANIAKOSΠαντως θετική και η στροφή στην απόκτηση λατίνων ασχέτως που δεν ήρθαν ολοι
Περιπτερος8 Φεβρουαρίου πρέπει να σκίσουμε το γαύρο, άρα ... τώρα οι μεταγραφές.
Μην παραμυθιάζεστε με τον Βιερίνια. Ξέρει που είναι η Τούμπα και η Θεσσαλονίκη, εδώ τον πήραμε από τα αζήτητα και τον κάναμε παίκτη, εδώ ανδρώθηκε ποδοσφαιρικά.
Εάν ήθελε τον ήξερε τον δρόμο.
Δεν τον κατηγορώ, αλλά το παιδί που ήλθε, ήλθε με το χαμόγελο, χωρίς να έχει πολλές παραστάσεις από Τούμπα και ΠΑΟΚ. Μας προτίμησε και ας είναι μεγαλύτερης χρηματιστηριακής αξίας παίκτης από τον Αντελίνο.
Ο άλλος όμως ξέρει και η έλευση του Νομπόα ήταν ένας ακόμα λόγος, να σηκώσει μόνος του το τηλέφωνο και να πει : "Θέλω να γυρίσω στην ομάδα της καρδιάς μου. Με θέλετε ? και θα τα βρούμε στο οικονομικό."
Οπως φαίνεται δεν είναι ομάδα της καρδιάς του ο ΠΑΟΚ, αλλά απλώς ένα βήμα στην "καριέρα" του.
Αφήστε λοιπόν τις φαντασιώσεις και τα "παοκτσάκια" ... δεν είναι όλοι οι άνθρωποι σαν και εμάς ή τον Αγγελο.

K_geoobanebaneΑν οντως υπηρχε τιμωρια εξετισε στον αγωνα κυπελου με την κερκυρα.α
Αν και καπου πηρε το ματι μου οτι τα εγγραφα (ελευθερας) απο Σουηδια δεν ελεγαν πουθενα για τιμωρια του ποδοσφαιριστη.
δεν ελεγαν αλλα τελικα ειπανε οτι ελεγαν αν και δεν ελεγαν στην αρχη αλλα αφου ειπανε οτι αφου δεν λενε θα πουνε ειπαν τελικα να μην για να μην λενε.
αααυτα.

Μέσα έπεσα