ΠΑΜΕ ΓΕΡΑ
Αυτούς τους καιρούς του αίσχους και της καταφρόνιας ας αγαπήσουμε κάτι, ας αγαπήσουμε την ομάδα μας.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 3 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 3 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 3 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 11 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 11 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 11 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 11 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08MANIAKOSΒλέπω άδικες ΚΑΤ εμε κρίσεις κατα του αγγέλου όταν προφανώς ειναι εμφανές το τι συμβαίνει...η επιθετικότητα της ομάδας και τα γκολ της όπως έχουμε πει μπαίνανε απο την ασφυκτική πίεση και οχι απο ταλέντο
Η ομαδα έσκασε και δε μπορει να το κάνει καλα αλλο συν κάποιες απουσίες που στο φτωχό ρόστερ στοιχίζουν
Καλώς έκανε ροτεισον αλλά δυστυχως όταν ούτε με Κέρκυρα μπορείς να ξεκουράσεις τον ράτς και με τόπου μπαίνει βλέπεις σέντρες σωστές και οχι ότι να ναι τι να πεις παραπάνω
Η ομαδα έχει εκτελεστές , πάσχει απο δημιουργούς πχ αναγκάζεται να κάνει ο κάτσε πλεον το δεκάρι
Γι αυτό και τα λάθη , παίρνει περισσότερες πρωτοβουλίες απο τις ικανότητες του αναγκαστικά

teod1980Άγγελε το Μάιο φρόντισε να είμαστε καλά.
Εσύ θα σηκώνεις το Πρωτάθλημα κι εγώ την κόρη μου....
![]()
teod1980Άγγελε το Μάιο φρόντισε να είμαστε καλά.
Εσύ θα σηκώνεις το Πρωτάθλημα κι εγώ την κόρη μου....
![]()
EkatnetworkltdΤρείς