Ξεμπροστιασμα παικτών , αλλοπρόσαλλο κ ντιπ καταδιαόλου κοουτσάρισμα με Ξάνθη κ Γκινγκαμπ , τραυματισμοι κλπ κλπ
Α ναι. Κ ο ΠΑΟΚ έχει 27 παιχτες.

Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 2 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 2 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 2 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 3 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 3 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 10 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 10 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 10 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 10 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

MapogoΞεμπροστιασμα παικτών , αλλοπρόσαλλο κ ντιπ καταδιαόλου κοουτσάρισμα με Ξάνθη κ Γκινγκαμπ , τραυματισμοι κλπ κλπ
Α ναι. Κ ο ΠΑΟΚ έχει 27 παιχτες.

sourmenetesοκ...
δε νομιζω οτι ειπε καποιος οτι ηταν καλο κοουτσαρισμα σε αυτα τα ματς.Να το πουν 1-2 το θεωρω λογικο.υπο την εννοια,οτι ο καθενας εχει τη δικη του οπτικη.
Ναι στο θεμα των παιχτων βγηκε για μενα λιγο offside.Για αλλους ειναι φουλ λαθος.Για μενα λιγο ως ελαχιστο .
Για μένα τέρμα λάθος
Τραυματισμοι τι εννοεις???Για τις σημερινες δηλωσεις ή για τους τραυματσιμους που εχει η ομαδα??
Για τις σημερινές δηλώσεις. Ειδικά όταν πριν 10 μέρες καυχιώτανε για το ιατρικό του τημ
Για το θεμα των παιχτων για μενα δεν εχει αδικο οταν δεν ξερω-ξερουμε τι εγινε με τις μεταγραφες.Πως το εννοω.αν του δοθηκαν χρηματα για μεταγραφες και δεν τις εκανε ειναι λαθος.Αν δε του δοθηκαν καλως λεει εχω 25 παιχτες.Δεν μπορει να κανει αλλιως.
Αυτός είπε κάποτε ότι ο ΠΑΟΚ έχει 27 παιχτες.
Αλλα μην κολλαμε σε αυτα.Το ξαναλεω.ας κρινουμε τη δουλεια.Αν ο αλλος ειναι ΠΑΟΚ για τον αγγελο ή μονο θελει να τον δικαιολογει το πιο πιθανον ειναι να εκτεθει.Το προσπερναμε και τελειωσε.Εγω ειμαι με τον ΠΑΟΚ.
ο ΠΑΟΚ να κερδα και ολα τα αλλα να χαμε να λεγαμε