Δε νομΙζω οτι εχει κανενα νοημα να ερμενηνευουμε κλπ
Το θεμα ειναι να κάνουνε αυτοι που πρεπει αυτα που πρεπει
Να τελειώσουν όσους πρεπει κ τελος

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 5 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 5 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 19 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 19 ώρ.simbasourmenetessimbaΟι 2-3 ακομα, ειναι στο μυαλο του Βλαντο ή το δικο σου?
Πάντως πειτε τους ρε παιδια, να κανουμε παρέα υπομονη
Στο μυαλο του βλαντο..καποιοι γιατι δεν κανουν για ΠΑΟΚ και καποιοι γιατι δημιουργουν θεματα.
Λεει χαρακτηριατικα:"καποιοι δε θελουν αλλα και καποιοι δεν μπορουν."τυχαια δεν το λεει.
Είπα «κάποιοι παίκτες». Εννοούσα τον έναν.
Όλοι ξέρουν ότι όσον αφορά τις δηλώσεις που έκανα, έγιναν για έναν παίκτη.
Μετατροπη απο πληθυντικο σε ενικο, καναμε στο Δημοτικό νομιζω,
Οποτε ειναι ευκολο να γινει αντικατασταση του "καποιοι" με "καποιος" στο παρακατω, έξυπνα παιδια ειστε...
Ή θα φύγω εγώ ή κάποιοι άλλοι.
Άλλαξα κάποιους παίκτες την τελευταία στιγμή.
Δε λέω ότι κάποιοι απλά δεν μπορούν, μπορεί να μη θέλουν. Και πιστεύω ότι κάποιοι από εσάς εδώ γνωρίζουν ποιοι παίκτες. Δεν μπορώ να σας πω εγώ γιατί δε θέλουν αυτοί οι παίκτες.
RainmakerΤο να πιάνετε ΚΑΘΕ ΓΑΜΗΜΕΝΗ ΛΕΞΗ και να τη βαφτίζετε όπως σας γουστάρει, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΣΑΣ.
Εκτος κ αν ειστε οντως μες στο μυαλο του, και γνωρίζετε και τον αριθμο των παικτών..

gergeo4παραιτησου!πιασαμε πατο~![]()
gergeo4καθολου!ομαδα παρωδια με 1-2 εκλαμψεις!δες λιγο βαθμολογία που μας εχει κ συνεχισε την στηριξη...
MANIAKOSΕιναι καλασσικα ποστ
Παραίτηση κ έντεκα μετεγγραφες