simbaTo oτι θα δοκιμαζε να μπει στη σημερινη προπονηση λογω του προβληματος σου διαφευγει ρε συ σουρμε?
Μηπως κ ο Περειρα στην ιδια φαση?
Οκ...
Θα δουμε..κακως προετρεξα..

Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 4 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 4 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 4 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 4 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΜόλντεΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Το πάλεψε, αλλά δεν τα κατάφερε ο ΠΑΟΚΓυναίκες · πριν 18 ώρ.
Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - Ζαφειράκης ΝάουσαςΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Εμφατική νίκη ψυχολογίας!Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Βαριά ήττα σε ένα δυνατό τεστΠρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.
Γκρέι: «Έχει δίκιο ο κόουτς, πρέπει να είμαι πιο σταθερός»Πρωτάθλημα · πριν 18 ώρ.simbaTo oτι θα δοκιμαζε να μπει στη σημερινη προπονηση λογω του προβληματος σου διαφευγει ρε συ σουρμε?
Μηπως κ ο Περειρα στην ιδια φαση?

prist64sn0ufel4Τραυματίας λεμε
Εχει...βαβά.
ilovegame27Γράφω μετά από περίπου 2 μήνες εδώ στο φόρουμ αλλά να μου δώσουν να καταλάβω οι υπερασπιστές του΄Ίβιτς, ο κύριος που υπαινίχθηκε για στήσιμο του παιχνιδιού ΠΑΟΚ-ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ από κάποιους παίχτες της ομάδας του και μετά από χθεσινό παιχνίδι με τα Τρίκαλα έκανε κωλοτούμπα δεν πρέπει να κατηγορηθεί?
Πρέπει να φύγει ο κύριος όχι μόνο για αυτό αλλά και για αγωνιστικούς λόγους!
Δυστυχώς ο βάζελος κατάλαβε το λάθος του και άλλαξε προπονητή και μας βλέπω για μεγάλη .......ουτσα την Κυριακη
ΑποστόληςΑΗ λύση είναι μία: Ανανέωση του συμβολαίου του Βλάνταν μέχρι 30.06.2019. Ακόμη και εάν χάσουμε στη Λεωφόρο και δεν κερδίσουμε την Σλόβαν. Διαφορετικά κάποιοι παίκτες θα πάρουν το μήνυμα ότι πάντοτε περνάει το δικό τους.
(και οι αντίπαλοι θα τρίβουν - πάλι - τα χέρια ρους)
T.H.E.O.SΣημερα γραφτηκε μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του ποδοσφαιρου του ΠΑΟΚ. Οταν ο εισαγγελεας βρισκει λογο και καλει τον προπονητη σου, τον τεχνικο δ.ντη και τον αρχηγο τη ομαδας σου για καταθεσεις ,μονο μαυρη μπορει να χαρακτηριστει.
...
OthinT.H.E.O.SΣημερα γραφτηκε μια μαυρη σελιδα στην ιστορια του ποδοσφαιρου του ΠΑΟΚ. Οταν ο εισαγγελεας βρισκει λογο και καλει τον προπονητη σου, τον τεχνικο δ.ντη και τον αρχηγο τη ομαδας σου για καταθεσεις ,μονο μαυρη μπορει να χαρακτηριστει.
...
Μαύρη σελίδα και πρέπει να ντρέπομαι, επειδή ο εισαγγελέας βρήκε λόγο?!!!
Μήπως πρέπει να ντρέπομαι κι επειδή η ομάδα μου κατηγορήθηκε ως ύποπτη για στημένο παιχνίδι στο ΠΑΟΚ τυριά 2-0 στο κύπελλο?! Κι εκεί κάποιοι βρήκαν λόγο!
Από την άλλη, όχι μόνον κατηγορίες για μειωμένη απόδοση ενός παίκτη με στόχο το φάγωμα προπονητή, αλλά ολόκληρες ομολογίες υπήρξαν για κανονικό στήσιμο του γάβρος – βέροια με σκοπό τον παράνομο πλουτισμό. Και τι έγινε? Ο εντιμότατος εισαγγελέας και οι εντιμότατοι δικαστές τι αποφάσισαν? Μούχτι? Εκεί δεν βρήκαν λόγο? Ντρέπεται κανείς γι αυτό?
Για το Noor1 άκουσε τίποτα κανένας εισαγγελέας? Εννοώ για τα δυστυχήματα και το κακό ριζικό όσων εμπλέκονταν στην υπόθεση, πονηρεύτηκε ή έστω ντράπηκε κανένας Επιθεωρητής Κλουζώ της Δικαιοσύνης?
Τα ονόματα Μπουρμπούλια και Καλούσης μας λένε τίποτα? Θυμόμαστε τι ήταν και που είναι σήμερα αυτοί οι καταδικασθέντες, κάποτε υπερασπιστές της Δικαιοσύνης? Ο Καλούσης τώρα έχει εταιρεία που απασχολεί δικηγόρους και παρέχει νομικές υπηρεσίες. Θεωρείται και είναι επιχειρηματίας, γιατί του απαγορεύτηκε να ασκεί επάγγελμα σχετικό με την Δικαιοσύνη λόγω διαφθοράς! Ντρέπεται κανείς γι αυτό?
Για τις πρόσφατες δηλώσεις του προέδρου του ΣτΕ Νίκου Σακελλαρίου περί ανέλιξης δικαστών ντρεπόμαστε καθόλου?
Προσωπικά ντρέπομαι για την κατάντια της Δικαιοσύνης στην χώρα μου και για την ύπαρξη εισαγγελέων σαν τον επιλεκτικά μυγιάγγιχτο που διέταξε έρευνα με βάση το πρωτοσέλιδο κωλοφυλλάδας που υπηρετεί πρεζέμπορα και όχι για την ομάδα μου ούτε για τον προπονητή της ομάδας μου, επειδή δεν ακολούθησε την εταιρική εθιμοτυπία (σε μια εταιρεία υπόδειγμα σύγχρονης διοικητικής λειτουργίας?).
Ντρέπομαι επίσης για την ύπαρξη δημοσιογράφων σαν αυτούς που ισχυρίζονται ότι δεν ονομάζονται Καραπαπάρες και σαν αυτούς που ισχυρίζονται ότι είναι και ΠΑΟΚτσήδες όπως ο Κόλκας ή ο Μήλιος.
Και περισσότερο ντρέπομαι για έναν παίκτη της ομάδας μου και μάλιστα αρχηγό, που δεν έπρεπε καν να έχει ακουμπήσει τη φανέλα της.
ΥΓ. Μην πιάσουμε και τους λεγόμενους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς, γιατί ο κυρ-εισαγγελέας με την Τζένη την ωραία έχει σίγουρα περισσότερη αξιοπρέπεια από αυτούς. Για να μην πω ότι και η Τζένη η ωραία έχει περισσότερη αξιοπρέπεια (και μεγαλύτερα @ρχίδι@) από αυτούς. Και το εννοώ απόλυτα.