desperandoParolosΈλα μάγκες έπεσαν οι μάσκες..
Τώρα στην εκπομπή των ΑΡΔ24:
Πάλι τάχθηκαν υπέρ του Τζαβέλλα όμως αναγκάστηκαν και είπαν και τί έγινε:
Αυτολεξή είπαν οτι όντως ο Τζαβέλλας την Τρίτη πριν τη Φιορεντίνα είπε στους συμπαίχτες στα αποδυτήρια οτι "που παμε με τον Ιβιτς, δεν κάνει για προπονητής" κλπ κλπ..
Και τον υπερασπίζονταν οτι εντάξει είπε αυτά τα πράγματα, αλλά απέχει από το να τον πει ο Ίβιτς στημένο. Και να δούμε τώρα τι θα πουν στον εισαγγελέα η ΠΑΕ και ο Ίβιτς κλπ κλπ κλπ...
Ρε γαμήδια του κερατά, ο Ιβιτς είπε "κάποιοι παιχτες ίσως να ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ", και ξεκάθαρα επίσης "κι εγώ δε γούσταρα καποιους προπονητές, αλλά έδινα το 100%"
Δεν τον είπε οτι έστησε το ματς!
Τεσπα, έχουμε πλέον ξεκάθαρη προσπαθια παίχτη να επηρεάσει συμπαίχτες και να φάνε τον Ίβιτς..!
Τώρα όσοι υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα μπορείτε να μπείτε στις τρύπες σας..
Κάποιοι είστε τόσο εγωιστές βέβαια, που θα συνεχίσετε το βιολί σας..
Αναμένω τον πρώτο που θα πει "Καλά είπε στους συμπαίχτες του, ο Ίβιτς δεν κάνει αφού".
Άντε να σας χαρώ..
Αν. Όντως έγινε αυτό μια σοβαρή ομάδα τον τελειώνει εκείνη την στιγμή χωρίς πολλά μα μου σου του και το σημαντικότερο χωρίς να γίνει μπουρδελο η ομάδα με δημόσιες δηλώσεις του προπονητή για στημένους παίκτες
Ρε Despe αυτό γράφουμε οι περισσότεροι τόσο καιρό. Δεν υπάρχει διοίκηση για τα αυτονόητα που γράφεις. Μόνο στον ΠΑΟΚ δεν τελείωσε ο Τζαβέλλας από το Δεκέμβριο 2014 με Γενάρη του 2015. Πόσο μάλιστα τώρα. Οι προπονητές φτάσανε τα όριά τους για να μιλήσουνε επειδή είναι υπερβολικά ανύπαρκτη έως επικίνδυνη η διοίκηση, μιας που ο Γιωργάκης μας έχει για φίλους Έλληνες ποδοσφαιριστές της ομάδας και συγκεκριμένα το Τζαβέλλα. Ο Ίβιτς λέει ότι αυτή η κατάσταση έχει σχεδόν 1 μήνα. Προφανώς έχει μιλήσει στη διοίκηση εσωτερικά που γράφετε, και τον γράψανε στα @@τους, όπως κάνανε και τον ΑΑ, που βέβαια είχε περισσότερους εχθρούς τότε, με σημαντικότερο τον ΤΔ του

. Τι άλλο να πει κανείς για αυτή την ομάδα. Αφήσανε έναν ΤΔ να έχει εχθρό τον προπονητή της. Τα φετινά είναι πιο λάιτ με εκείνο τον παραλογισμό. Πώς να μη μιλήσει μετά ο Ίβιτς δημόσια? Ποιος σοβαρός τεχνοκράτης επιλέγει τον Τσιστιακόφ για ΤΔ όταν βάλτωσε την Ανζί με χρέη πάνω από 150εκ? Είναι σαν να βάζεις να σου φυλάει τη 17χρονη κόρη σου ο Γκουζγκούνης στα νιάτα του

. Όσο για το πότε μίλησε ο ΑΑ: πέταξε κάτι πλάγια εδώ και εκεί, αλλά χρειάστηκαν πολλοί μήνες για να μιλήσει και πάλι ούτε το 1/10 είπε. Το φταίξιμο είναι καθαρά του Ιβάν - Γιώργου Σαββίδη.
Τζος θα συμφωνήσω στο θέμα ποιότητας ομάδας που λες. Το έγραψα πολλές φορές ότι αγοράζουμε μετριότητες και όταν μας βγει ένας καλός τον πουλάμε και ο κόσμος το δέχεται περιέργως... Επί Μπατατούδη που δεν υπήρχε σάλιο κάναμε επαναστάσεις για πωλήσει λιγότερο πολύτιμων παικτών. Όσο για τους νεαρούς και τη στήριξη των ακαδημιών, είδαμε χαϊρι. Κάθε πικραμένος παίζει στον ΠΑΟΚ. Μόνο ο Σάντος τους είπε σαρδέλες και τους έδειξε το δρόμο της εξόδου. Τώρα και ο Ίβιτς προσπαθεί κάατι παρόμοιο, αλλά με ποια στήριξη? Εγώ είμαι υπέρ των νεαρών, αλλά να είναι ταλεντάρες σαν του Άγιαξ. Να μπαίνουν μέσα στα 20τους και να μη χάνεις τα παιχνίδια. Να κερδιζεις πόντους. Αυτοί οι παίκτες όταν γίνουν 22 με 23 να υπάρχει ο στόχος να είναι όπως ο Μακ στην καλή του περυσινή χρονιά. Έτσι αλλάζεις επίπεδο. Όχι να πουλάς τον 1 που σου έτυχε να ψευτοβγεί στα 4 χρόνια. Χρειάζεσαι 4-5 παίκτες ταυτόχρονα στο επίπεδο Μακ για να πας για πρωτάθλημα και να νικάς άνετα τα λιμά. Με Κουλούρη, Πέλκα, Κίτσιου, Λέοβατς, Χοντροκώλη, Ζάιρο, Μυστακίδη κ.λπ είσαι μέχρι 2-3η θέση.
Και τα δύο θέματα είναι σοβαρά. Και ια τα 2 έχει την αποκλειστική ευθύνη ο Ιβάν Σαββίδης και ο γιος του, εφόσον θέτουν τον τρόπο με τον οποίον λειτουργούμε ως ομάδα.
Προσωπικά, το έχω ξαναπει, είμαι υπέρ ενός προπονητή που να κανει εκείνος το 80% των μεταγραφών, να είνι δηλαδή το απόλυτο αφεντικό, και μόνο όταν ζητήσει τη βοήθεια του ΤΔ να την έχει. Όχι να του λένε πάρε τούτον. Άρα προτιμώ προπονητή με κονέ σαν τον Σάντος. Ο Ίβιτς μου αρέσει πολύ όμως, είναι ο προπονητής του ΠΑΟΚ, και μάλιστα πολύ ικανός, έχοντας γράψει ήδη σημαντική επιτυχία στα περυσινά πλέι οφ, και ίσως ακολουθήσει και μια καλή Ευρωπαϊκή πορεία φέτος. Με καλό ΤΔ και συννενόηση μπορεί ο Ίβιτς. Πάντως το θέμα των υπερεκτιμημένων συμβολαίων παραμένει στον ΠΑΟΚ και δεν ξέρω αν φταίνε οι Σαββίδηδες ή ο Μίχελ. Πολύ ακριβές ανανεώσεις. Στην Αεκ ο Γλύκος ούτε 300Κ δε θα έπαιρνε. Ούτε καν στο βάζελο. Δε μπορώ να καταλάβω γιατί είμαστε "large". Ο Βαρέλα γιατί 550Κ/έτος? Όσο και να θέλω να είμαι αισιόδοξος δε μπορώ. Φαίνεται σοβαρός ο Μίχελ, αλλά αν είναι δικές του οι διαπραγματεύσεις συμβολαίων, χωρίς παρεμβ'ασεις είναι μεγάλες αποτυχίες: Τζαλμά 900Κ, Μπίσεσβαρ 800Κ, Βαρέλα 550Κ (από 180 στη Στεάουα!), Γλύκος 500Κ ανανέωση, Τζαβέλλας 550Κ!, Τσίμιροτ 500Κ!. Μόνο ο Κρέσπο είναι σε νορμάλ λεφτά σχετικά και δεν ξέρω πόσα παίρνει ο Κάνιας. Μας έχει μάθει ο ΖΒ και Τσιστιακόφ στα χειρότερα με Μαντούρο, Μάαρτενς, Κόστα κ.λπ και έχουμε ξεχάσει τι σημαίνει η έννοια κανονικές μεταγραφικές κινήσεις ουσίας, όπως αυτή του Μάτος σε πολύ καλά λεφτά ( η μόνη φωτεινή εξαίρεση)! Η Αεκ δεν έχει μισθό πάνω από 300Κ να ξέρετε. Έχει κάτω από το μισό μπάτζετ του ΠΑΟΚ, και μας παίζει στα ίσια.