sourmenetesΠοσο κοντομυαλοι μπορει να ειναι καποιοι οταν μιλανε για λεκε;;;
Κανενας Ιβιτς δεν ειπε οτι ο ΠΑΟΚ στηθηκε.ξυπνατε και διαβαστε τι λεει.ουτε οτι στηθηκε παικτης.
Το ιδιο εγινε και στον εργοτελη.το ιδιο εγινε και σε πολλα αλλα ματς.ξεχαστε αυτη τη μαλακια που πανε να περασουν καποιοι...
Τα bold δικά μου και σ' αυτό το κομμάτι αναφέρομαι.
Πραγματικά ρε σουρμεν, τα παρακάτω κομμάτια από τη συνέντευξη τι λένε;
"κάποιοι παίκτες έχουν κάνει κάποια λάθη που δεν γίνονται. Θα συζητήσω με τον πρόεδρο, θα του παρουσιάσω εγώ σε λίγο, ή θα μείνω εγώ ή θα φύγουν κάποιοι άλλοι. Κοιτάξτε τις φάσεις των γκολ."
"Κοιτάξτε, δεν λέω ότι κάποιοι ίσως να μην μπορούν, απλά μπορεί να μην θέλουν."
" Ήταν κακή στιγμή, αλλά μετά από εκεί και πέρα έχουν γίνει κάποια πολύ περίεργα πράγματα."
"Δεν μπορώ να ξέρω τι σκέφτονται αλλά κατά την άποψη μου κάποια πράγματα είναι αρκετά ύπουλα. Κοιτάξτε ξανά τα γκολ."
Δλδ τι λέει εδώ; Ότι τυχαία ή εσκεμμένα έγινε ότι έγινε; Η ερώτηση και για τον
parolo γιατί γράφει περίπου τα ίδια.
joshuaΥ.Γ1 Ελληνικη ομαδα με Ελληνα, εντος και εκτος εισαγωγικων, προπονητη δεν προκειται να πετυχει στον αιωνα τον απαντα.
Μεγάλη αλήθεια..
desperandoParolosΈλα μάγκες έπεσαν οι μάσκες..
Τώρα στην εκπομπή των ΑΡΔ24:
Πάλι τάχθηκαν υπέρ του Τζαβέλλα όμως αναγκάστηκαν και είπαν και τί έγινε:
Αυτολεξή είπαν οτι όντως ο Τζαβέλλας την Τρίτη πριν τη Φιορεντίνα είπε στους συμπαίχτες στα αποδυτήρια οτι "που παμε με τον Ιβιτς, δεν κάνει για προπονητής" κλπ κλπ..
Και τον υπερασπίζονταν οτι εντάξει είπε αυτά τα πράγματα, αλλά απέχει από το να τον πει ο Ίβιτς στημένο. Και να δούμε τώρα τι θα πουν στον εισαγγελέα η ΠΑΕ και ο Ίβιτς κλπ κλπ κλπ...
Ρε γαμήδια του κερατά, ο Ιβιτς είπε "κάποιοι παιχτες ίσως να ΜΗ ΘΕΛΟΥΝ", και ξεκάθαρα επίσης "κι εγώ δε γούσταρα καποιους προπονητές, αλλά έδινα το 100%"
Δεν τον είπε οτι έστησε το ματς!
Τεσπα, έχουμε πλέον ξεκάθαρη προσπαθια παίχτη να επηρεάσει συμπαίχτες και να φάνε τον Ίβιτς..!
Τώρα όσοι υπερασπίζεστε τον Τζαβέλλα μπορείτε να μπείτε στις τρύπες σας..
Κάποιοι είστε τόσο εγωιστές βέβαια, που θα συνεχίσετε το βιολί σας..
Αναμένω τον πρώτο που θα πει "Καλά είπε στους συμπαίχτες του, ο Ίβιτς δεν κάνει αφού".
Άντε να σας χαρώ..
Αν. Όντως έγινε αυτό μια σοβαρή ομάδα τον τελειώνει εκείνη την στιγμή χωρίς πολλά μα μου σου του και το σημαντικότερο χωρίς να γίνει μπουρδελο η ομάδα με δημόσιες δηλώσεις του προπονητή για στημένους παίκτες
Αυτό που γράφει ο
despe.
Από τη μια κάποιοι λέτε "μα καλά ρε παιδιά, πέφτετε από τα σύννεφα που ο Τζαβέλλας μπλα μπλα μπλα". Από την άλλη ο Ίβιτς που είναι τόσα χρόνια στην ομάδα ΔΕΝ ήξερε μέχρι πριν το Αρτέμιο Φράνκι τι εστί Τζαβέλλας; Αυτός έπεσε ή δεν έπεσε από τα σύννεφα;
Και η απάντηση στον
parolo:
cellophanΤώρα φαντάζομαι κάποιος θα πρέπει να εξηγήσει πως όταν λες πως έκανε μαλακία διαχείριση ο Ίβιτς και έβλαψε την ομάδα δε σημαίνει πως δεν έκανε μαλακία ο Τζαβέλλας. Θα πρέπει να εξηγήσεις πως η μαλακία του Ίβιτς έγινε σε συνέντευξη τύπου και οι ασύμμετρες της συνέπειες (αγωνιστικές και μη) είναι πολλαπλές και τεράστιες όχι σε μη επιβεβαιωμένα πηγαδάκια.
Ψιλά γράμματα στη χώρα του Πολλάκη.
@
fossa
Ποιό το νόημα του πρωτοσέλιδου της γαυροφυλλάδας; Πρέπει να λάβω κάτι σοβαρά υπόψη από το φερέφωνο του φαταούλ; Για το πρωτοσέλιδο του βόθρου που ονομάζεται sportday και πριν λίγες μέρες έγραφε για αποπομπές Ίβιτς και σήμερα μιλάει για συγκεκριμενους παίκτες (και τον Πέλκα, δλδ ήμαρτον!!), έχεις να πεις κάτι; Ποιός έδωσε το δικαίωμα σε τέτοιο πρωτοσέλιδο;