Η μεικτή ζώνη του ΠΑΟΚ - ΆρηςΓυναίκες · πριν 5 ώρ.
Με πρωταγωνίστρια τη Μάρσαλ, ο ΠΑΟΚ πήρε το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης!Γυναίκες · πριν 5 ώρ.
Λίσι: «Έχουμε σχεδόν όλους τους παίκτες διαθέσιμους - Μας βοηθάει κάθε επίσκεψη του Ιβάν Σαββίδη»Πρωτάθλημα · πριν 5 ώρ.
Νίκη και για την Κ17!Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός έδρας νίκη για την Κ15Ακαδημίες · πριν 5 ώρ.
Εκτός με Πανιώνιο ο ΠΑΟΚ ΒPaok b · πριν 5 ώρ.
Τα στιγμιότυπα του ΠΑΟΚ - Δόξα ΛευκάδαςΠρωτάθλημα · πριν 13 ώρ.
Με 6ο παίκτη τον κόσμο κόντρα στον Άρη!Γυναίκες · πριν 13 ώρ.
Νικητής του τουρνουά «Κ. Τσολακάκης» ο ΠΑΟΚ!Proetoimasia · πριν 13 ώρ.
Η μέρα του Ομορούγι (pic)Μπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Ο ΠΑΟΚ γεμίζει το σακούλι με νίκες και αγοράζει χρόνο για να φτάσει εκεί που θέλειΜπάσκετ · πριν 13 ώρ.
Τρινκιέρι: «Έπρεπε να τελειώσουμε πιο γρήγορα το παιχνίδι»Πρωτάθλημα · χθες 22:08

john4serresOdiΟνόματα Βλάνταν.Ονόματα.
Στον Ιβαν θα τα πει πρωτα, οχι στην συνεντευξη τυπου.
Kostas_Peraia4nasos66Στο πρωτο επρεπε να ειχε τελειωση το παιχνιδι Κωστα.Αν προσεξεις ο Πελκας εχει χαλασει σχεδόν ότι ειχε σχεση με αυτόν στο παιχνιδι.Για ποιο λογο βαζει Πελκα και όχι Μπισεσβαρ,η Σαχωβ.Ο Μυστα Κωστα είναι εξτρεμ?Ο Τιαμ είναι αριστερο εξτρεμ,και δεν τον εχει για αλαγη του Γκαρη.Γιατι?Εγω τον εφερα στην ομαδα?Εχει κανει λαθη ο Ιβιτς.Οπως πχ εχει στηριξη τον Κλαους ποιο πολύ απ ότι επρεπε, ξαφνικα εξω και μεσα ο Κουλουρης.Ειμαι υπερ της στήριξης στον Ιβιτς,αλλα όχι στους παιχτες.Και γραφω μια αναλυση με τα δικα μου ματια,χωρις να είμαι προπονητης.
Τι να κανει που δεν εχει αλλο κοφτη?Τι να κανει που του τραυματιστηκαν(?) 3 παικτες και εκανε αναγκαστικες αλλαγες?Τι μπορει να κανει οταν μενει με 10 παικτες και εχει κανει ολες τις αλλαγες.Για την νοοτροπια της ομαδας του στο 2ο ημιχρονο να του ασκησω κριτικη.Τακτικα ομως δεν μπορω να τον κακολογισω,λαμβανοντας υπ οψιν ολα τα παραπανω
Τον πούλησε η άμυνα. Αν έκανε λάθος είναι ότι δεν έκανε εξόδους, αλλά αυτό είναι γνωστό εδώ και χρόνια.
Παρόλα αυτά, Ο ολσεν παίζει CHL, και εμείς θα μείνουμε με τον γλυκό που θα μείνει πάλι κάνα 3μηνο έξω
Ιβιτς, βλέπεις ότι με τον Τζαβελα μέσα, στην ήττα είσαι συνέχεια... Συνέχισε έτσι......
PAOK_AntarcticaΣόρρυ ρε μενζ, αλλά σήμερα δεν έπαιζε ο Κλάους. Και δηλαδή παίρνει χαρτάκι για να βάζει Τζαβέλα και Γλύκο που είναι από τους καλύτερους μας παίκτες φέτος; Και αν είναι αυτοί, γιατί να θέλουν να διώξουν τον Ίβιτς αφού παίζουν;
Και άντε και παίρνει χαρτάκι, από ποιον το παίρνει; Δηλαδή είναι δυνατόν να συμβαίνει κάτι τέτοιο και να μην το έμαθε ο Ιβάν; Και αν το ξέρει ο Ιβάν, ποιό το νόημα του ραντεβού μαζί του;
Το ότι φάγαμε επίτηδες 4 γκολ είναι σενάριο επιστημονικής φαντασίας, σόρρυ κιόλας.
GimnistisΔεν γίνεται όμως όλοι όσοι πέρασαν απο τον πάγκο να ειναι τρελοί και να βλέπουν φαντάσματα.
Δεν γίνεται να βλέπεις τέτοια αντί επαγγελματική συμπεριφορά και να μην βγαίνεις απο τα ρούχα σου.
Sent from my LG-H815 using Tapatalk